Pensiunea Vatra Olaresei Predeal, comentarii

Pensiunea Vatra Olaresei din Predeal

Predeal, str. Olaresei, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Vatra Olaresei Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Vatra Olaresei din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Nistor L. - Bucuresti
( sejur: 16.02.2011 - 22.02.2011 )
8.7
Am fost cazati la pensiunea Vatra Olaresei pentru un sejur de 6 nopti de cazare si ne putem declara multumiti din mai multe motive:camera spatiosa, curata bine igienizata, lenjerie alba apretata, caldura si apa calda in permanenta, si facand o apreciere intre calitatea serviciilor si pretul acestora, putem spune ca pretul este rezonabil. In momentul achitarii sumei contravalorii sejurului, am primit bon fiscal.

Initial facusem o rezervare pe emai, am asteptat confirmarea, dar nu am primit-o. Ulterior am fost nevoiti sa-i contactam telefonic.
Comentariu util ?
67 voturi 50 voturi
CONTACT
Receptie
0770 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare