Pensiunea Casa Bradul Predeal, comentarii

Pensiunea Casa Bradul din Predeal

Predeal, str. Mihail Saulescu, nr. 2 Bis  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Bradul Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Bradul din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cernica V. - Chisinau
( sejur: 02.01.2016 - 06.01.2016 )
9.8
La drept vorbind am fost placut impresionati.Gazda foarte primitoare si intelegatoare(am venit cu mult inainte de ora cazarii si se eliberase 2 odai),gazda ne-a permis sa intram,caci eram dupa o noapte grea de drum.Odaile destul de comode,foarte cald,zilnic se facea curat.Chiar si faptul ca e situat linga calea ferata a deranjat mai putin decit ne asteptam. Va multumim pentru primire.

Nu am.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Oltean Violeta
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare