Casa Petre Predeal, comentarii

Casa Petre din Predeal

Predeal, str. Soseaua Nationala, nr. 73A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Petre Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Petre din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adriana B. - Bucuresti
( sejur: 08.02.2013 - 10.02.2013 )
10
Proprietarii sunt niste oameni minunati, ospitalieri. Ne-au pus bucataria, frigiderul, sala de mese la dispozitie, au fost foarte atenti cu noi, ne-au oferit tot ce am avut nevoie. Ne-am simtit ca la mama acasa!!!!! :))))

In spatiul cu mesele si bucataria intr-una dintre serii au stat de vorba niste baieti iar conversata lor s-a auzit in camerele de la etajul I. Casa are foarte mare ecou cel putin pana la etajul I. Seara urmatoare a fost forte bine, liniste si pace :). Asta depinde de norocul fiecaruia:))))
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Petre Elena
0724 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare