Casa Oriana Predeal, comentarii

Casa Oriana din Predeal

Predeal, str. Teleferic, nr. 3  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Oriana Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Oriana din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Robert L. - Galați
( sejur: 26.12.2016 - 29.12.2016 )
10
Dotări la standarde înalte pentru un preț avantajos; locația pensiunii în apropierea pârtiei de ski (~80m); priveliștea extraordinară care poate fi admirată dimineața la o cafea în balconul foarte spațios al camerei. Pensiunea are toate dotările prezentate în descrierea anunțului iar personalul acesteia este unul foarte primitor și devotat turiștilor care aleg Casa Oriana pentru a le recepta părerile la sfârșitul sejurului în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite. Recomand această pensiune și m-aș întoarce și anul viitor la ea cu mare drag!

Un mic minus ar fi faptul că intrarea în pensiune nu e făcută pentru cei înalți.
Răspunsul unității: ( 04.01.2017 )

Multumim pentru frumoasele cuvinte de apreciere si pentru notele acordate. Minusul semnalat este real, dar am acceptat solutia ca micul holisor de la intrarea turistilor sa fie cu doar 10-15cm mai inalt decat usa care are 1,85cm, deoarece ne-am dorit foarte mult ca oaspetii nostri sa beneficieze de intrare separata fata de zona de parter unde locuim noi, in scopul maririi gradului de confort si intimitate al acestora. Mentionez ca cele 4 camere de inchiriat sunt amplasate cate doua, la et. 1 si 2, motiv in plus pentru a amenaja intrarea separata.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Silviu - Constanta
( sejur: 08.12.2016 - 11.12.2016 )
10
Foarte plăcut si primitor ,, cald foarte cald etc

Lipsa spațiului de fumat
Răspunsul unității: ( 15.12.2016 )

Multumesc pentru apreciere! Spatiul de fumat se afla in zona acoperita chiar la intrarea turistilor, fiind inscriptionat in doua locuri pe perete, in limba romana si engleza, este dotat cu o canapea coltar, masa, scrumiera cu picior si scrumiera simpla. Va asteptam cu placere si alta data!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

MADALINA - Braila
( sejur: 24.08.2015 - 30.08.2015 )
9.3
Descrierea unitatii si fotografiile corespund întru totul cu situația din teren, camera,terasa, baia sunt foarte spatioase și curate. Paturile și fotoliile sunt foarte confortabile,iar terasa,care include o bucatarie complet utilată este de nota 10
Un alt plus al vilei este liniștea, nu există un living comun în care să se țină petreceri,nu se ascultă manele,practic nu am fost deranjați absolut deloc de ceilalți locatari sau de proprietari.

Răspunsul unității: ( 07.02.2016 )

Multumim pentru evaluarea corecta si obiectiva a Casei Oriana. Totusi, este greu de inteles acordarea notei 8 la localizare, cand noi suntem situati la 100 m de teleski si la 75 m de partie, departe de DN1, de zgomot sau poluare de orice fel.
Ne vom stradui, atata timp cat vom mai presta aceste servicii, sa fim cat mai aproape de dorintele si nevoile oaspetilor nostri.

Comentariu util ?
2 voturi 1 vot
CONTACT
Stefan si Oriana Bot
0733 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare