Casa Oriana Predeal, comentarii

Casa Oriana din Predeal

Predeal, str. Teleferic, nr. 3  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Oriana Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Oriana din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

MADALINA - Braila
( sejur: 24.08.2015 - 30.08.2015 )
9.3
Descrierea unitatii si fotografiile corespund întru totul cu situația din teren, camera,terasa, baia sunt foarte spatioase și curate. Paturile și fotoliile sunt foarte confortabile,iar terasa,care include o bucatarie complet utilată este de nota 10
Un alt plus al vilei este liniștea, nu există un living comun în care să se țină petreceri,nu se ascultă manele,practic nu am fost deranjați absolut deloc de ceilalți locatari sau de proprietari.

Răspunsul unității: ( 07.02.2016 )

Multumim pentru evaluarea corecta si obiectiva a Casei Oriana. Totusi, este greu de inteles acordarea notei 8 la localizare, cand noi suntem situati la 100 m de teleski si la 75 m de partie, departe de DN1, de zgomot sau poluare de orice fel.
Ne vom stradui, atata timp cat vom mai presta aceste servicii, sa fim cat mai aproape de dorintele si nevoile oaspetilor nostri.

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot
CONTACT
Stefan si Oriana Bot
0733 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare