Casa Oriana Predeal, comentarii

Casa Oriana din Predeal

Predeal, str. Teleferic, nr. 3  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Oriana Predeal


Total
9.5
Personal
9
Servicii
9.3
Curatenie
9.7
Confort
9.3
Pret / Calitate
9.7
Localizare
10
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Oriana din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Catalin - Bucuresti
( sejur: 21.01.2017 - 24.01.2017 )
8.5
Foarte aproape de partie de sanius/schi(aproximativ 100m) si cu o priveliste foarte frumoasa. Camera are dimensiuni generoase si bine dotata. Am stat in camera superioara, cu un fel de bucatarie care era destul de bine utilata. Raportul pret /calitate este unul corect. Am avut cateva lucruri putin defecte care au fost remediate rapid de personalul unitatii. In camera a fost cald, chiar prea cald as spune.
Una peste alta este o locatie in care as reveni , daca voi trece din nou prin Predeal.

Trebuie specificat ca unitatea nu are locuri de parcare. In general parcarea se faca la aproximativ 150 m de pensiune si este cu plata (20 lei). In descriere se specifica doar faptul ca este aproape de parcarea publica. Daca ajungi la anumite ore de varf gasesti loc de parcare foarte greu. Cred ca este un aspect care trebuie prezentat clar turistilor. Chiar daca pe noi nu ne-a deranjat foarte mult acest aspect, stiu ca sunt anumite persoane care nu agreaza parcarea la distante mari. Ceea ce a fost bine este faptul ca cineva de la unitate ne-a ajutat cu bagajele cand am sosit.
Camerele nu sunt izolate fonic foarte bine. Se auzeau zgomotele din alte camere, care nu au fost foarte deranjante, si probabil si noi am deranjat putin ceilalti turisti, fiind cu copil mic care mai facea cateodata zgomot.

Ca si alte puncte negative dar care nu tin de unitate, ci de primarie: Drumul de acces/iesire din zona partiilor este o rusine(nu este deszapezit si nici chiar asfaltat in anumite zone), nu sunt parcari amenajate(in unele locuri se parcheaza in anumite cladiri aflate in ca in constructie) cei care administreaza parcarea nu au niciun fel de control al numarului de masini parcate. Trotuarele nu sunt deszapezite, nici macar in fata cabanelor, sau a diverselor magazine din zona.
Răspunsul unității: ( 27.01.2017 )

Observatiile turistului sunt in general corecte, dar as dorii sa precizez ca izolatia fonica interna este una aproximativ normala (cam ca peste tot), in schimb izolarea fonica fata de exterior este aproape perfecta. Zona de agrement din Predeal este una foarte aglomerata si doar cateva unitati turistice au parcari proprii si si acelea insuficente fiind de foarte mici dimensiuni. Aceasta situatie nu sta in puterea sa vointa noastra de a le remedia. Multumesc pentru recenzie si va asteptam si in viitor.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Robert L. - Galați
( sejur: 26.12.2016 - 29.12.2016 )
10
Dotări la standarde înalte pentru un preț avantajos; locația pensiunii în apropierea pârtiei de ski (~80m); priveliștea extraordinară care poate fi admirată dimineața la o cafea în balconul foarte spațios al camerei. Pensiunea are toate dotările prezentate în descrierea anunțului iar personalul acesteia este unul foarte primitor și devotat turiștilor care aleg Casa Oriana pentru a le recepta părerile la sfârșitul sejurului în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite. Recomand această pensiune și m-aș întoarce și anul viitor la ea cu mare drag!

Un mic minus ar fi faptul că intrarea în pensiune nu e făcută pentru cei înalți.
Răspunsul unității: ( 04.01.2017 )

Multumim pentru frumoasele cuvinte de apreciere si pentru notele acordate. Minusul semnalat este real, dar am acceptat solutia ca micul holisor de la intrarea turistilor sa fie cu doar 10-15cm mai inalt decat usa care are 1,85cm, deoarece ne-am dorit foarte mult ca oaspetii nostri sa beneficieze de intrare separata fata de zona de parter unde locuim noi, in scopul maririi gradului de confort si intimitate al acestora. Mentionez ca cele 4 camere de inchiriat sunt amplasate cate doua, la et. 1 si 2, motiv in plus pentru a amenaja intrarea separata.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Silviu - Constanta
( sejur: 08.12.2016 - 11.12.2016 )
10
Foarte plăcut si primitor ,, cald foarte cald etc

Lipsa spațiului de fumat
Răspunsul unității: ( 15.12.2016 )

Multumesc pentru apreciere! Spatiul de fumat se afla in zona acoperita chiar la intrarea turistilor, fiind inscriptionat in doua locuri pe perete, in limba romana si engleza, este dotat cu o canapea coltar, masa, scrumiera cu picior si scrumiera simpla. Va asteptam cu placere si alta data!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

MADALINA - Braila
( sejur: 24.08.2015 - 30.08.2015 )
9.3
Descrierea unitatii si fotografiile corespund întru totul cu situația din teren, camera,terasa, baia sunt foarte spatioase și curate. Paturile și fotoliile sunt foarte confortabile,iar terasa,care include o bucatarie complet utilată este de nota 10
Un alt plus al vilei este liniștea, nu există un living comun în care să se țină petreceri,nu se ascultă manele,practic nu am fost deranjați absolut deloc de ceilalți locatari sau de proprietari.

Răspunsul unității: ( 07.02.2016 )

Multumim pentru evaluarea corecta si obiectiva a Casei Oriana. Totusi, este greu de inteles acordarea notei 8 la localizare, cand noi suntem situati la 100 m de teleski si la 75 m de partie, departe de DN1, de zgomot sau poluare de orice fel.
Ne vom stradui, atata timp cat vom mai presta aceste servicii, sa fim cat mai aproape de dorintele si nevoile oaspetilor nostri.

Comentariu util ?
2 voturi 1 vot
CONTACT
Stefan si Oriana Bot
0733 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare