Casa Fraga Predeal, comentarii

Casa Fraga din Predeal

Predeal, str. Valea Rasnoavei  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Fraga Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Fraga din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Eugen Petru L. - Braila
( sejur: 25.06.2015 - 01.07.2015 )
9.7
Spatiul de cazare este generos, curat, ne-am simtit ca acasa. Liniste, susurul unui parau la marginea curtii, padurea la o aruncatura de bat in fata vilei. Punct bun de plecare pentru drumetii. Ne-am prelungit sejurul cu inca doua zile. Ne-am intors acasa cu `bateriile incarcate`. Gazdele foarte primitoare. Vom reveni cu placere.

Comentariu util ?
9 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0742 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare