Casa de vacanță Visinica Predeal, comentarii

Casa de vacanță Visinica din Predeal

Predeal, str. Alexandru I. Cuza, nr. 10  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Visinica Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Visinica din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Vlad - Bucuresti
( sejur: 04.11.2016 - 06.11.2016 )
10
Am fost in septembrie anul acesta ( 2016 ) la Casa de vacanta Visinica din Predeal, impreuna cu un grup de prieteni, unul dintre ei isi sarbatorea ziua de nastere. Am ramas placut surprins inca de la inceput, de cand am ajuns. Vila este mare, dispune de 11 camere, conditiile din camere sunt de 3 stele sau chiar 4, in orice caz conditii foarte bune. Caldura in calorifere si apa calda fara probleme, cat timp se da drumul la centrala de cand ajungi. Living mare, spatios, acolo am stat cu totii in marea majoritate a timpului, suficient loc pentru un grup de 20 de prieteni. O supriza extrem de placuta, cel putin din punctul meu de vedere, a fost sa gasim un sistem de boxe 2.1 nou, in cutie, pus la dispozitia noastra practic, desi nu era ceva extrem de puternic a fost suficient pentru volumul de care aveam noi nevoie pentru un party la care sa se auda totusi om cu om. Exista o masa in "U" sa zic asa la care incap lejer 20 de persoane deodata si pe lateral mai e si o canapea unde ar putea sta pana la 3 persoane, in cazul nostru jumatate din timp am pus eu monopol pe ea. Masa de ping-pong de la parter a fost luata cu asalt inca de cand am sosit si aproape in permanenta de cand am sosit si pana tarziu in noapte au fost cel putin 2 persoane care jucau, am jucat si la dublu, eu venisem chitit sa joc cu 4 palete ale mele personale. Exista si acolo dar sincer doar cu una se mai poate juca decent, restul sunt mult prea uzate. Am facut si gratar, am avut lemne de acolo, carbunele am venit noi cu el. Sincer, recomand pentru orice grup de tineri cu chef de distractie si nu numai, conditiile sunt ideale, chiar mi se intampla foarte rar sa merg undeva si sa nu am efectiv nimic de comentat, nu am mai scris un review 100% pozitiv cred ca de 3 ani incoace.

Sincer, nimic. Si m-am gandit bine de tot, dar... Chiar nimic...
Răspunsul unității: ( 05.12.2016 )

Multumesc!
Suntem permanent angajati in slujba turistilor.
Cu stima, Visan R

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Visan, Ioana
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare