Pensiunea Merci Vendeghaz Praid, comentarii

Pensiunea Merci Vendeghaz din Praid

Praid, str. Salinei, nr. 97  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Merci Vendeghaz Praid


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Merci Vendeghaz din Praid:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adrian G. - Focsani
( sejur: 16.08.2015 - 19.08.2015 )
6.5
Foarte aproape de strand si salina.

1 baie pe hol la doua camere, iar baia nu putea fi inchisa cu cheia in momentul cand o foloseai. Calitate / pret nesatisfacator. Pt. 70 ron nu se merita , camera cu nr.3 pe care am avut-o era la mansarda unde te innabuseai de caldura, noroc ca pe timpul zilei eram plecat si reveneam seara la culcare si tot te innabuseai de caldura.
Baia mi s-a spus ca era pe hol dar nu si ca o voi folosi la comun cu camera nr . 4
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Madi Mihaela G. - Slobozia Ialomita
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 09.01.2013 )
1
Pensiunea nu ofera conditii de cazare nici macar minime,ce este afisat nu corespunde cu realitatea,toate baile sunt pe hol,nu exista nici un living doar un hol mic de trecere,un miros ingrozitor,nu ne-am cazat acolo am plecat in aceeasi seara si ne am cazat intr o alta pensiune,cu conditii f.bune de locuit la acelasi pret.Aceasta pensiune ar trebui sa si modifice datele de pe site si sa faca mai multa curatenie.A fost o experienta f. neplacuta si un concediu aproape esuat.
Comentariu util ?
31 voturi 10 voturi
CONTACT
Fancsali Marta
0742 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare