Pensiunea Kiss Vendeghaz Praid, comentarii

Pensiunea Kiss Vendeghaz din Praid

Praid, str. Noua, nr. 226  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Kiss Vendeghaz Praid


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (6)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Kiss Vendeghaz din Praid:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alina - Brasov
( sejur: 30.05.2015 - 01.06.2015 )
10
Drumul pana acolo bun si placut. Am gast usor pensiunea. Proprietarii amabili si discreti. Camerele decente si cu dotari suficiente. Bucataria de la parter ne-a prins bine. Terasa excelenta pentru a petrece timpul seara si dimineata la cafea. Curtea verde si excelent dotata pentru copii. Distanta pana la salina ideala pentru amatorii de plimbari. In sat se mananca senzational (calitate/cantitate/pret). Kiss bacsi ne-a servit cu o excelenta palinca. Ne-am simtit foarte bine si ne dorim sa revenim. Multumim frumos!

Răspunsul unității: ( 18.06.2015 )

Multumesc pentru comentariu.Va doresc numai bine si multe sanatate.Va asteptam cu drag si in anul viitor. Cu respect:Judit

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Florin M. - Oravita
( sejur: 02.11.2014 - 08.11.2014 )
9.3
Super gazde, amabile si foarte atente.

Cred ca distanta pana la salina, daca este frig afara, daca este cald, chiar face bine miscarea (aprox . 15 min de mers pe jos).
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alina - Piatra Neamt
( sejur: 04.08.2014 - 10.08.2014 )
8.3
Propreitarii- niste persoane de nota 10
camera curata, la fel si curtea (foarte frumos ingrijita, plina de flori)

Distanta fata de salina si strand- cam 10 min. De mers pe jos
Un televizor mai mare in camera
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Nicoleta - Bucuresti
( sejur: 27.07.2014 - 01.08.2014 )
7.2
Raport f bun calitate/pret, curtea f frumoasa amenajata in stil rustic, flori, o placere sa iti bei cafeaua de dimineata pe terasa. Gazdele primitoare, iti dau indicatii asupra obiectivelor turistice din apropiere. Daca vrei sa te gospodaresti cu mesele, ai tot ce iti trebuie.

Ca sugestie: ar trebui un mop in baie, neavand fereastra nu se usuca apa de pe jos rezultata in urma dusului. Un mop si o galeata ar fi de ajutor. Plus ca ar mai putea fi folosit si in camera, noi am stat 5 zile si se simte nevoia de a mai spala pe jos dupa cateva zile, se mai aduna scame,praf, firimituri (sau sunt eu mai maniaca cu curatenia :)
A, si Minimax-ul e in maghiara, daca aveti copii fani desene (dar tot raul spre bine, abia fac o pauza de tv :))
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Lilioara I. - Timisoara
( sejur: 23.08.2013 - 30.08.2013 )
9.3
Eu am fost foarte multumita de tot am gasit exact ce am cautat gazda foarte amabila , loc de joaca pentru copii, ei sau simtit foarte bine felicitari pentru gazda .pina la salina faci un sfert de ora pe jos cu copii tinind cont ca mergi in concediu iti prinde foarte bine o plimbare de 15 minute pe zi.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Konnerth W. - Timisoara
( sejur: 15.07.2013 - 22.07.2013 )
8.8
Locatie buna, cu servicii bune. Loc de joaca pentru copii, liniste. Foarte ok pentru scopul de a merge la salina la Praid

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Judit Kiss
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare