Pensiunea Gal Praid, comentarii

Pensiunea Gal din Praid

Praid, str. Nagyfiak, nr. 450  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Gal Praid


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Gal din Praid:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Petrica - Arad
( sejur: 09.08.2015 - 19.08.2015 )
10
Dl Gal este o persoana foarte de treaba, serviabil, primitor, ... Intr-un cuvant de nota zece. Un plus 10 pot da si pentru firicelul de apa ce trece prin curtea pensiunii si iti arata drumul inspre Salina iar noaptea te incanta cu susurul sau ... Daca dormi cu geamul deschis. Recomand tuturor.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Gheorghe - Iasi
( sejur: 06.09.2014 - 08.09.2014 )
9.8
Gazde foarte primitoare,amabile si gata sa te ajute cu orice ai avea nevoie.Conditiile au fost exact asa cum au fost prezentate deci nu se poate sa existe nemultumiri.Din contra,totul a fost peste asteptari.Recomand cu placere o sedere la pensiunea d-lui Gal iar mica plimbare pana la salina(10 min) iti da ocazia sa vezi si statiunea.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cristina - Bucuresti
( sejur: 17.08.2014 - 21.08.2014 )
10
A fost mai bine decat ne asteptam,am gasit tot ce ni s-a promis iar proprietarii sunt extrem de amabili si serviabili.Foarte multa liniste,foarte curat!Iar pana la salina am facut ,pe jos,cam 12 minute si este o plimbare placuta.

Ca si imbunatatiri s-ar mai putea adauga un suport pentru prosoape pentru a le putea usca,nu numai sa fie agatate si permele sunt cam inalte,dar asta tine de gustul fiecaruia.Iar in camera unde am stat,nu stiu cazul celorlalte camere,una dintre saltele ar cam trebui schimbata,dar fiind 2 paturi iar nu a constituit o problema.Cele mentionate rog sa fie considerate ca si sugestii,nu ca si reclamatii.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Gal Attila
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare