Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Praid C. din Praid grade grade grade

Praid, sat Praid, str. Gyorgyenyi Aya, nr. 947 -
Nota 10.0 / 44 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ciprian din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 26.08.2023
Locație în zonă liniștită, aproape de salină, cu gazde primitoare, oameni minunati, atenti la nevoile oaspetilor.
Camere curate, spațioase, bucătarie utilată, foișor, grătar, loc de joacă, parcare. O oază de liniște unde cu siguranță vom reveni. Recomand cu drag.
   Șerban Silvia din Buzău
nota: 10
schedule 16.08.2023
Are un wi-fi bun, are loc de joacă pentru copii, un foișor complet utilat, o bucătărie cu toate dotările și un preț accesibil. Este foarte aproape de salină, de centru și de bazin. Are camere spațioase cu baie în cameră, cu o curățenie exemplară. Rar găsești niște oameni atât de prietenoși! Vă recomand să luați legătura cu ei cu cea mai mare încredere!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos și vă așteptăm cu drag oricând.
   Kader Omer din Medgidia
nota: 10
schedule 05.08.2023
O locație excepțională și gazde deosebite. Camere mari, spațioase, curate, living spațios, o bucătărie interioară și una exterioară dotate cu tot ce ai nevoie, parcare în curte. Aproape de salină, aproape de ştrand, piața. Recomand, cu încredere, și vom reveni, cu siguranță. Se vorbește românește.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru Vă ne-ati ales și pt cuvintele frumoase. Vă așteptăm cu drag oricând!Multă sănătate!
   Daniela Raileanu din Buzau
nota: 10
schedule 01.08.2023
D-na claudia și d-nul Adi ne-au făcut să ne simțim ca acasă, sunt oameni frumoși și minunați. Am avut la dispoziție tot ceea ce ne-a fost necesar: camere curate și aerisite, acces la bucătărie, la grătar, foisor, leagăne, trambulina. Locația este aproape de obiectivele turistice din Praid. A fost super bine. Vă mulțumim!
   M.jipa din Piatra Neamț
nota: 10
schedule 28.07.2023
Claudia și Adi sunt cele mai ospitaliere gazde, prietenoși, amabili, deosebiți, ne-au întrat la suflet. Camere curate cu bai proprii și balcon exact ca în poze, 100% real. Livingul spațios, luminos, aerisit, liniștit. Bucătăria dotata cu tot ce-ti trebuie. Loc de parcare, foișorul cu grătar... liniste, aer curat, bună dispoziție! Salina si ștrandul aproape
de pensiune. Ne-am relaxat, am vizitat multe locații la indicația gazdelor... o zona superrr, a trecut repede... am legat o prietenie și vom reveni cu siguranță!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pt cuvintele frumoase. Ne-am bucurat să vă avem ca oaspeți și de acum înainte și ca prieteni. Vă așteptăm cu drag oricând.
   Luiza & Edi din Constanta
nota: 10
schedule 18.04.2023
Claudia și Adi au fost cele mai ospitaliere gazde, ne-au oferit sfaturi și ajutor (masă, obiective turistice de vizitat, activități etc.). Camera curată, confortabilă, călduroasă, cu baie proprie. Bucătărie utilată complet, un living generos care a fost perfect pentru relaxare. Descrierea și pozele prezentate pe site sunt 100% reale. Ne-am simțit foarte bine, o recomand cu cea mai mare plăcere și, cu siguranță, vom reveni.
   Cristina din București
nota: 10
schedule 08.02.2023
Curățenie. Liniște. Camere mari și paturi confortabile. Căldură (menționez că temperatura de afară a scăzut până la -17°, iar în casă temperatura a fost întreținută perfect de către gazde). Grătar afară. Bucătărie și loc de luat masa separat de casă. Gazda a fost deosebit de atentă și a îndeplinit toate nevoile noastre, dar ține mult la bunul simț al oaspeților. Recomandările gazdei au fost foarte bune. Cu siguranță, vom reveni!
   Istrate Claudia din Mures
nota: 10
schedule 04.02.2023
Experiența frumoasa, gazde foarte, foarte, foarte, foarte, foarte primitoare. Recomand! Camera foarte îngrijită, paturile schimbate. Mâncarea foarte buna, cățelul din curte foarte blând, salut Max. Curtea îngrijită, locuri de parcare sunt. Una dintre cele mai frumoase pensiuni din Praid. Recomand sa veniți aici, dacă vreți o cazare calitate-preț. Cu siguranța, ne vom reîntoarce!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!Vă așteptăm cu drag oricând!
   Cadar Felicia din Cleja
nota: 10
schedule 10.01.2023
Locația este aproape de salina Praid, gazdele foarte primitoare, curățenie peste tot, nu doar în camere, loc de parcare. Pentru cei ce vor sa petreacă un sejur liniștit, recomand, cu drag. Sigur vom reveni la casa Praid, multumim gazdelor, Claudia și Adrian.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pt aprecieri, sunteți o familie frumoasă. Vă așteptăm cu drag oricând. Multă sănătate și să ne vedem cu bine!
   Ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.01.2023
Totul a fost foarte bine pe întreaga durată a sejurului. Claudia și Adi sunt cele mai ospitaliere gazde pe care le-am întâlnit: ne-au pus la dispoziție tot ce am avut nevoie, ne-au servit zilnic cu mancare gătită și prăjituri foarte gustoase, au fost mereu cu noi, oferindu-ne sfaturi și ajutor (masă, obiective turistice de vizitat, activități etc.). Toate camerele sunt curate, confortabile, călduroase și au băi proprii. Pe lângă zona în care se servește masa (alăturată bucătăriei), pensiunea are un living generos, care este perfect pentru diverse activități relaxante (jocuri, citit, vizionare filme etc.). Descrierea și pozele prezentate pe site sunt 100% reale.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos. Noi.ne străduim in măsură posibilităților sa fim.cit se poate de ospitalieri pt.cs turiștii care ne calcă pragul sa fie mulțumiți. Și.dvs ca și oaspeții ați fost minunați. Vă așteptăm cu drag oricând!Multă sănătate!
   Moldoveanu Bogdan din Câmpina
nota: 10
schedule 01.11.2022
Am efectuat o parte din concediu și în zona Harghita. Am fost cazați la casa Praid. Gazde de nota 10+. Curățenie în camere, zonă liniștită, perfectă pen­tru a iți încărca bateriile. Am avut totul la dispoziție, loc de preparat masa, seara un grătărel. Domnul Adi și doamna Melania, în afara faptului că sunt gazde, sunt oameni minunati. Am vizitat salina, lacul Ursu, Sovata și am colindat prin împrejurimi (munte). Cu siguranță, vom reveni. Recomand!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag oricând!
   Stancu Ramona din Clinceni
nota: 10
schedule 20.10.2022
Gazde primitoare. Domnul Adi si doamna Melania super oameni. Curatenie in camere, un peisaj superb, plus salina Praid, Sovata, lacul Ursu. Cu siguranta, vom reveni si la anul. Un plus de energie pentru inca un an. Speram sa ajungem si iarna. Nu avvem ce reprosa. Totul a fost pe placul nostru.
   Tohanean Constanta din București Sec. 3
nota: 10
schedule 20.07.2022
Minunat! Ne-am simțit extraordinar, gazdele sunt niște oameni super de treabă și foarte atenți la nevoile oaspeților. Condițiile de cazare la fel de minunate. Foarte aproape de salina si strand, proprietari comunicativi, deschisi, dispusi sa te ajute oricand cu informatii, loc de joaca pentru copii, parcare generoasa, foisor, bucatarie spatioasa si utilata cu tot ce ai nevoie, liniste.
   Ionică Camelia din București
nota: 10
schedule 19.07.2022
Gazde primitoare, curățenie în camere. Dotată cu tot ce ai nevoie dacă vrei să-ți faci o cafea sau să pregătești un mic dejun, un grătar. Am revenit cu plăcere după cum am promis anul trecut. Doamna Melania și domnul Adrian niște oameni minunați. Locuri de vizita în împrejurimi superbe, salina Praid, lacul Ursu, Sovata.
   Barcaru Dorina din Moldova
nota: 10
schedule 15.07.2022
Oameni primitori și buni la suflet, dacă e nevoie de un sfat, îl primiți imediat, camerele spațioase, luminoase și amenajate cu mult gust, locuri de parcare sigure și o curte unde te poți relaxa, servi o cafea sau să pregătiți un grătar, bătută și scrinciobe pentru copii. O vacanță de vis.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru tot. Vă mai așteptăm cu drag oricând.
   Roxana din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.08.2021
Foarte aproape de salina si strand, proprietari comunicativi, deschisi, dispusi sa te ajute oricand cu informatii, loc de joaca pentru copii, parcare generoasa, foisor, bucatarie spatioasa si utilata cu tot ce ai nevoie, liniste.
   Munteanu Ioana din Buzau
nota: 9.83
schedule 07.08.2021
Am sosit la cazare putin sceptici, făra sa știm ce ne așteaptă, am găsit niste gazde minunate, care stiu sa se poarte cu turiștii ca niste gazde adevărate. I-am perceput ca pe niște prieteni vechi, chiar daca abia ne am cunoscut.

Claudia si Adrian sunt cu adevărat doi oameni de toată isprava. Consider ca acum avem prieteni la Praid.

Camere curate, spatioase, luminoase, locatia liniștită, parcare mai mult decât generoasă.
   Mirela Rada din Slobozia
nota: 10
schedule 23.07.2021
Minunat! Ne-am simțit extraordinar, gazdele sunt niște oameni super de treabă și foarte atenți la nevoile oaspeților. Condițiile de cazare la fel de minunate.
   Condurache Dumitra din Barlad
nota: 9.5
schedule 25.03.2021
Curatenia ireprosabila, confort maxim, comportamentul gazdelor ireprosabil, foarte atenti la nevoile turistilor, localizare excelenta, acces la bucatarie si la masina de spalat, loc de joaca pentru copii, balta de peste, fiecare camera cu baie proprie. Ne-am simtit excelent.
Răspunsul unității:
Multumiim frumos ,ați fost deosebite su vă așteptăm cu drag oricând.
   Grigore Mihai Dan din Sancraiu De Mures
nota: 10
schedule 13.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul este calificat. Nu am obiectii. Imi doresc și pe viitor sa îmi petrec concediul in asemenea loc. Va multumesc.
   Ioan I din București, Sec.4
nota: 10
schedule sejur: 14.12.2020 - 18.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde minunate și primitoare.
   Mihai-dan din Sancraiu De Mures
nota: 10
schedule sejur: 08.12.2020 - 12.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenia buna și personalul foarte primitor.
   Violeta din Adjud
nota: 10
schedule sejur: 27.12.2020 - 30.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasarea pensiunii este aproape de salină, gazdele foarte amabile.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim mult si vă așteptăm cu drag oricând. SĂNătate MULTĂ.
   Nicușor N din Târgoviște
nota: 10
schedule sejur: 09.11.2020 - 18.11.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde minunate si peisaje de vis.
   Liliana din București
nota: 10
schedule sejur: 16.10.2020 - 22.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele foarte amabile și primitoare. O zonă frumoasă, Salina, Lacul Ursu din Sovata. Aer curat și multă liniște pentru a ne încărca bateriile.
Răspunsul unității:
Multumesc mult de tot si vă așteptăm cu drag oricând
   Sevastița din Câmpulung
nota: 10
schedule sejur: 12.10.2020 - 16.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare (doamna Melania și domnul Adrian) si peisaj de vis.
   Anca Larisa din Târgu Mureș
nota: 10
schedule sejur: 14.09.2020 - 21.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
N primul rând, mi-a plăcut locația unde este amplasată pensiunea, mai ales liniștea din jurul acesteia.
Este dotată cu toate necesitățile pentru a savura un sejur atât pe o perioadă mai scurtă, dar și mai îndelungată.
   Flavius din Com. Cristești Jud Mureș
nota: 10
schedule sejur: 14.09.2020 - 21.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni foarte primitori . Curățenie în camere, camerele foarte frumoase și așezate cu gust .
Loc pentru grătar frumos .
   Tudor din Vaslui
nota: 10
schedule sejur: 25.08.2020 - 28.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost totul foarte bine. Curatenie, seriozitate, ospiltalitate. Gazdele ne-au facut sa ne simtim ca niste musafiri, stand impreuna cu noi si povestind despre multe. Am avut parte si de multe sfaturi utile pentru a vizita imprejurimile intr-un timp cat mai bine organizat.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristina Elena din București
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2020 - 09.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie. Camere spațioase. O oază de liniște unde îți poți reîncărca bateriile. Doamna Melania și Domnul Adrian gazdele pensiuni niște oameni primitori. Merită. Cu siguranță voi reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am ce să reproșez.
CONTACT
Claudia
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Claudia
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0742 309 335
WhatsApp