Camere de închiriat Szitas Praid, comentarii

Camere de închiriat Szitas din Praid

Praid, str. Noua, nr. 239  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Camere de închiriat Szitas Praid


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie camerei de închiriat Szitas din Praid:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adina - Ploiesti
( sejur: 02.09.2016 - 04.09.2016 )
9.5
Camere curate , placut mobilate , fara a fi prea incarcate sau prea goale . Apartamentul este ideal pentru grup de prieteni sau pentru doua familii (noi am fost 8 adulti si un copil dar gazda ne-a permis sa stam toti acolo) .

- Distanta mai mare fata de salina decat ce scrie pe site; distanta mai mare de 100 m intre cele doua locatii ale casei.
- Mai multe atractii pentru copii.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Solicită cazare