Pensiunea Porumbacel Porumbacu de Sus, comentarii

Pensiunea Porumbacel din Porumbacu de Sus

sat Porumbacu de Sus, str. Drumul Spre Negoiu, nr. FN  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Porumbacel Porumbacu de Sus


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Porumbacel din Porumbacu de Sus:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adela C. - Bucuresti
( sejur: 21.08.2016 - 28.08.2016 )
9.3
Gazdele primitoare, oameni minunati, peisajul foarte frumos, curtea si pensiunea amenajate cu talent artistic. Felicitari!!!!!!

Pentru rezervari mai lungi, cum a fost in cazul de nostru, de 7 nopti, ar trebui efectuata curatenia in camera, cosurile golite si asternuturile schimbate pe parcursul sederii. Este necesar, de asemenea, sa se verifice functionarea corecta a instalatiei de la cabina de dus (s-a infundat scurgerea).
Daca se va tine seama de minusurile de mai sus, pensiunea se va califica pentru punctaj maxim. Recomand cu multa caldura aceasta pensiune.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Simona - Balotesti
( sejur: 08.04.2016 - 10.04.2016 )
9
Amplasarea, locatia in sine, curtea si oamenii.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Ádám N. - Budapest
( sejur: 17.08.2014 - 18.08.2014 )
9
Beautiful house in the edge of the forest. The hostess was very kind and considerate. The hospitality was perfect. The rooms and the bathroom were clean and comfortable.

Gyönyörű, hangulatos ház az erdő szélén. A vendéglátó néni nagyon kedves és figyelmes, a vendéglátás tökéletes volt. A szobák tiszták és kényelmesek voltak.

Comentariu util ?
7 voturi 0 voturi
CONTACT
Ana Gritu
0722 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare