search
date_range

Pensiunea Lardi Corp A din Polovragi 3 grade grade grade

Polovragi , nr. 184 (la aprox. 7.4 km de centrul loc. Pestera Muierilor)  
​Capacitate: 34 adulți în 15 spații de cazare.
Pensiunile “Lardi” sunt pensiunile pe care noi le-am realizat ca fiind unul din visele noastre îndeplinite.Am construit aceaste pensiuni ca fiind locul ideal de petrecere a timpului liber, ca oportunitate pentru petrecerea unei vacanţe de neuitat,oferind cazare în condiţii ireprosabile.
Poziţia geografică de excepţie a pensiunilor,situate la 5 km de Dn 67, la poalele Munţilor Parâng şi Căpăţanii, chiar lângă Mănăstirea Polovragi şi la 1 km de Peştera Polovragi, Pensiunile Lardi vă întâmpină cu un peisaj mirific, unde poţi să te bucuri de culorile naturii, de trilul păsărilor,şi unde poţi să descoperi ce a lăsat mama natură pe aceste meleaguri superbe.
Pensiunile vă întâmpină cu ospitalitatea cunoscută a oltenilor şi cu o atmosferă cat mai placută posibil.
Pensiunile Lardi va pun la dispozitie 18 camere duble, bucătărie ,sală de mese, foisor,pavilion, grătar la dispoziţia fiecăruia, leagăn rustic şi loc de joacă pentru copii. Camerele sunt spaţioase, utilate modern, cu conectare la Wireless şi Cablu, şi bineînţeles cu vedere la mirificele peisaje din împrejurimi.
Localitatea Polovragi dispune de câteva obiective turistice majore. Turiștii care doresc sã viziteze localitatea se pot delecta cu peisajele din Cheile Oltețului, pot admira Peștera Polovragi, Cetatea Dacicã, Crucea lui Ursache și Oborul Jidovilor sau pot face o vizitã la Mãnãstirea Polovargi. De asemenea, în partea de vest a localitãții se aflã și un lac pitoresc, la marginea unei pãduri care poartã același nume ca principalele obiective turistice din regiune – Polovragi iar la 4 km,in Baia de Fier,puteti vizita Pestera Muierii.
Va asteptam cu mult drag !
CONTACT UNITATE
Raluca
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

phone_in_talk
  • CONTACT UNITATE
    Raluca
    vezi numărul de telefon

    După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,