Casa Vancea Pojorata, comentarii

Casa Vancea din Pojorata

comuna Pojorata, sat Pojorâta, str. Izvorul Giumaluilui, nr. 714  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Vancea Pojorata


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie casei Vancea din Pojorata:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Vladimir - Bucuresti
( sejur: 03.08.2016 - 07.08.2016 )
5.3
Zona in care este amplasata, priveliste super, proximitatea fata de traseele din Rarau.

Preturi excesiv de mari la mancare , 17 lei de persoana un mic dejun foarte sarac. Am mancat la un hotel de 5 stele langa Targu Neamt cu 15 lei portii cu mult peste calitatea din Pojorata. Cina 35 lei de persoana.... ?! . Usile de la camere nu se inchid, vechi, curatenia lasa de dorit, iar in anexa unde iti poti pregati singur masa e de-a dreptul ...groaznic. Asta e, casa este lasata pe mana unei doamne in varsta, care nu poate face fata unei asemenea capacitati de cazare. Ii este imposibil fizic. Merge doar pentru o noapte, in tranzit, in lipsa de altceva.
Serviciile de restaurant....exagerat de supraevaluate. Vad ca imi solicitati bon sau factura mai jos .... Ma faceti sa rad in hohote ....
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Daniel - Iasi
( sejur: 01.04.2016 - 03.04.2016 )
8.7
Situata in mijlocul naturii, pensiunea iti ofera tot ceea ce iti poti dori de la un sejur in liniste, fara zgomotul urban, fara semnal la telefon, fara aglomeratia zilnica. Doamna Vancea este o persoana minunata care ne-a intampinat cu multa caldura si bunatate si ii multumim pentru tot.

Ne-am ”luptat” cu o mica ”invazie” de buburuze insa in rest a fost totul ok
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Constantin P. - Iasi
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 01.09.2015 )
2
Nu am.

Am sunat la sfarsitul lunii iulie pt o rezervare in ziua de 23august si mi s-a spus sa revin cu un telefon a doua zi. Am incercat sa iau legatura cu dna ce vorbisem cu o zi in urma, dar nu a mai raspuns la telefon. Asta este.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Daniel - Iasi
( sejur: 20.09.2014 - 21.09.2014 )
9.5
- camera curata, peisaj pitoresc
- curte bine amenajata
- loc de parcare
- acces bucatarie

- semnal nu foarte bun
- drumul de acces de la strada principala putin dificil
- camera nu foarte mare si putin cam frig
Comentariu util ?
9 voturi 1 vot

Dimitrie R. - Suceava
( sejur: 14.08.2013 - 15.08.2013 )
9.8
Personal amabil (fiind chiar proprietarul) interioare curate, ambientul placut, asezare in cadru natural nepoluat de circulatia rutiera, preturi foarte accesibile atat la cazare cat si la meniu, locatie potrivita pentru cei ce doresc liniste aer curat, alimente proaspete la vreme de criza.

Comentariu util ?
18 voturi 20 voturi
CONTACT
Vancea Nicoleta
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare