Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Iulia din Poienile Izei grade grade grade

Poienile Izei, str. Principală, nr. 353 -
Nota 10.0 / 50 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Maria Teodorescu din Râmnicu Vâlcea
nota: 10
schedule 11.12.2023
Am petrecut minivacanta de 1 Decembrie in aceasta minunata pensiune. Gazda, doamna Iulia, este o persoana deosebita, o gospodina desavarsita. Aici totul este la supelativ: mancare, bautura, confort, curatenie, ospitalitate, etc. Seara festiva cu ceterasii a fost o experienta de neuitat. Recomand cu caldura tuturor!
   Joita Catalina din Vaslui
nota: 10
schedule 21.07.2023
Totul la superlativ absolut. Doamna Iulia, o gospodina desăvârșită, care ne-a servit cu toate bunătățile. Camerele mari, curate, curtea cu foarte multe flori, o pensiune de vis. Condiții minunate. Vom reveni cu drag. Mulțumim familiei Munteanu pentru tot!
   Irina Simionica din Iasi
nota: 10
schedule 16.07.2023
Vis de vara!!!!! Am petrecut o saptamana in Poienile Izei, la familia Muntean. Nu stiu daca o sa pot descrie aceasta familie de gospodari in cuvinte. Totul este exceptional. Cu ce sa incep?... Ca nu prea stiu... oameni minunati, calzi si prietenosi. Doamna Iulia o gospodina perfecta, o bucatareasa de exceptie; bucatele traditionale, placinte si prajituri minunate. Pe scurt, rasfat ca la mama acasa. Gospodaria fara cusur... un coltisor de Maramures care te incanta, oaza de liniste si relaxare. Un loc de poveste, care te conduce spre toate punctele de interes turistic usor (drumuri bune). Recomand din toate punctele de vedere. Cu siguranta vom reveni si altadata cu drag!
   Daniela Gutu din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.07.2023
Am petrecut cateva zile minunate intr-un colt de rai!
Inca de la sosire am fost intampinati cu toata dragostea de catre doamna Iulia si familia ei, oameni extraordinari, gospodari, cu sufletul frumos si deschis si care in mod natural te fac sa te simti minunat. Am avut parte de liniste, curatenie exemplara, camere cu tot confortul, o gradina superba, iar bucatele traditionale pregatite de doamna Iulia... sunt greu de descris in cuvinte si trebuie doar savurate. Drumul pana in Poienile Izei este foarte frumos, privelistea din curtea pensiunii o adevarata incantare, iar atractiile turistice din zona sunt situate la scurta distanta. Este un loc de care te desprinzi cu greu si iti doresti sa revii neaparat.
Ma voi reintoarce cu drag! Multumim din suflet pentru zilele extraordinare petrecute la dumneavoastra!
   Pascu Gina din Sibiu
nota: 10
schedule 30.06.2023
A fost prima data in aceasta zona, dar cu siguranță nu va fi si ultima. De cand am pășit in curtea pensiunii, am fost întâmpinați cu multa căldură de doamna Iulia si familia dânsei. Oameni de milioane, adevarati gospodari. Peisajul de basm, mancarea tradițională excepțională, obiectivele turistice vizitate, totul la superlativ. Multumim din suflet pentru tot!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Violeta din Dr.tr.severin
nota: 10
schedule 11.06.2023
Nu as avea suficient spațiu să descriu cât de mulțumiți am fost... Gazda foarte cumsecade, atât mama cât și fiica, oameni de nota 2 miliarde, curățenie cum rar am întâlnit, nu a fost un fir de praf, miros frumos în toată pensiunea, au centrala și au pornit-o în fiecare seara sa se încălzească puțin pentru ca am fost familii cu copii și a fost nevoie, cu toate ca a fost perioada 15 mai.
De mâncare nu mai vorbesc... si acum când mă gândesc, îmi plouă în gură... multă și foarte gustoasă, seara ne întreba ce dorim să mâncăm a doua zi... nu reușeam să mâncăm atât cât ne puneau pe masă.
Locația de vis: balansoar, foișor, toată curtea a fost a noastra.
Recomandăm cu tot dragul, noi ne vom întoarce de fiecare dată în acel loc. Le mulțumim încă o dată pe această cale!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Hriscu Alexandru din Constanta
nota: 10
schedule 29.12.2022
Am fost recent la casa Iulia pentru al doilea Craciun, primul fiind in 2016. Doamna Iulia este o bucatareasa iscusita, mancarea este de vis, curatenia in casa este la nivel de 5*, iar orice cerinta este indeplinita fara probleme. Recomand casa Iulia pt orice perioada, ma gandesc deja sa pregatesc si un Paste la pensiune.
   Carmen Vlăgea din Constanța
nota: 10
schedule 27.10.2022
Totul a fost minunat, iar doamna Iulia cea mai caldă persoana. Mâncarea delicioasă, cu ingrediente din gospodărie. Curățenia impecabilă, ospitalitatea lor e unicat pentru mine. Am plecat încântată și voi reveni. Mi-am amintit de copilărie mâncând bucatele ce cu măiestrie le-a gătit. Lapte proaspăt muls, unt, smântână, oușoarele de la găinile din ogradă, supele... tot respectul și admirația pentru Iulia. Mulțumesc din inimă.
   Butnariu Lăcrămioara din Iasi
nota: 10
schedule 25.08.2022
Am petrecut câteva zile la aceasta pensiune, unde am găsit oameni minunati, condiții de cazare din cele mai bune, curățenie, liniste și un peisaj foarte frumos.
Preparatele servite, diversificate și servite cu drag întregesc vacanta petrecuta la casa Iulia... nu au lipsit prăjiturile de casa, clătitele și plăcintele!!!
Gazdele sunt primitoare, cu suflet pentru suflet!
Vă recomand, cu drag, acest colt de rai.
   Butnariu Gheorghe din Iași
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 23.08.2022.
Doar ce ne-am întors din vacanță petrecută în Maramureș, la pensiunea casa Iulia, unde am fost găzduiți de oameni frumoși, buni și omenoși.
Peisajul este minunat, o curte cu flori, un foișor rustic și multă liniște.
Condițiile de cazare sunt excepționale, curățenie și bun gust.
Preparatele servite sunt făcute cu produse din gospodăria proprie, gătite cu drag și servite exemplar, prăjiturile, clătitele și gogoșile o delicatețe.
Gazdele minunate, cu suflet și pentru suflet.
Recomand cu tot dragul.
   Beciu din Craiova
nota: 10
schedule 17.08.2022
Am petrecut un concediu de vis in perioada 11.08.2022-16.08.2022 la casa Iulia, unde ne-am simțit minunat. Casa este foarte frumos amenajată, utilată cu tot ce este necesar, camerele spațioase, cu paturi suplimentare pt copii, curățenie impecabila. Curtea este foarte mare, cu foișor spațios, grătar, balansoar. Mancarea numai cu produse din gospodăria propie, pur și simplu delicioasa și din belșug, pt toată lumea. În ziua Pastelui ne-au vizitat ceterasii, care ne-au încântat cu cântece și voie buna. Gazdele sunt oameni gospodari, foarte ospitalieri, atenți la toate nevoile noastre, extrem de primitori și calzi. Doamna Iulia este o femeie cum rar mai întâlnești în zilele de azi, o femeie deosebita, blândă, răbdătoare și dornică permanent sa mulțumească pe ceilalți. Totul a fost minunat! Un concediu de vis! Multumim mult casa Iulia! ❤
   Popa Verginica din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.08.2022
Am fost cazați 5 nopți în aceasta locație. Doamna Iulia, o gazda de nota 20. Atenta la detalii și la toate cerințele noastre. Mancare de nota 10, in fiecare seara alt meniu. Loc de parcare. Curte mare, cu foișor si plina de flori. Curatenie impecabila. De fiecare dată când am avut nevoie de informații despre obiectivele de vizitat, ne-a răspuns cu multe informații.
   Ion Popa din București
nota: 10
schedule 13.08.2022
Camere foarte curate, mancare tradițională excelentă și foarte multă, parcare și o gazdă foarte primitoare. Locația are niște peisaje superbe, în sat este o biserică de lemn, monument Unesco și o biserică noua, superbă, cu o poveste asemănătoare cu legenda meșterului Manole. Este pt prima dată când mergem în Maramureș și vom reveni oricând, la aceeași gazdă.
   Nedelcu Maria din Ploiești
nota: 10
schedule 27.04.2022
Am petrecut sărbătorile pascale la casa Iulia unde ne-am simțit minunat. Casa este foarte frumos amenajată, utilată cu tot ce este necesar, camerele spațioase cu paturi suplimentare pt copii, curățenie impecabila. Curtea este foarte mare, cu foișor spațios, grătar, balansoar. Mancarea numai cu produse din gospodăria propie, pur și simplu delicioasa și din belșug, pt toată lumea. În ziua Pastelui ne-au vizitat ceterasii care ne-au încântat cu cântece și voie buna. Gazdele sunt oameni gospodari, foarte ospitalieri, atenți la toate nevoile noastre, extrem de primitori și calzi. Doamna Iulia este o femeie cum rar mai întâlnești în zilele de azi, o femeie deosebita, blândă, răbdătoare și dornică permanent sa mulțumească pe ceilalți. Totul a fost minunat! Un concediu de vis! Multumim mult casa Iulia!!! ❤
   Georgescu Gabriela din București
nota: 10
schedule 10.08.2021
Veniți în Poienile Izei (Maramureș) și va cazați la Casa Iulia dacă vreți să vă bucurați de o locație liniștită, curată cu mâncare tradițională și din belșug.

Produsele servite sunt din gospodăria proprie, naturale și sănătoase.

Dna Iulia este obsedată de curățenie și nu știe ce să mai facă pentru că oaspeții să se simtă minunat in concediu petrecut la ea. Camerele sunt spațioase și foarte curate. Dacă stați 7 zile o să vedeți că felurile de mâncarea nu se repetă și nu sunt date cu porția. Fiecare mănâncă cat de mult poate.

Oamenii păstrează și portă in zilele de sărbătoare portul atât de frumos și te încântă cu frumusețea lui. Vin-o să vezi câtă frumusețe și tradiție găsești aici.
   Nicolae Mariana din Sitaru
nota: 10
schedule 25.07.2021
O gazdă excelentă, loc de parcare, mâncare foarte bună, curățenie de nota zece, d-na. Iulia o femeie care rar întâlnești, deserturi, suc, afinata și pălincă.
   Roibu Aurelia din Constanta
nota: 10
schedule 17.07.2021
O gazda excelenta, loc de parcare, camerele foarte curate.

De mancare nu mai spun, foarte buna, oameni primitori cu credinta si frica de dumnezeu.

Totul din propria gospodarie, niste oameni foarte gospodari cu o curte frumoasa, cu foisor pt relaxare seara pe racoare!

De vizitat aveti o gramada de obiective turistice.
   Mirela din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.06.2021
Locatie aproape de obiective turistice, peisaje de poveste, gazdele foarte primitoare (mai rar asa), mancarea extraordinara (din productie proprie, deserturi super). O vacanta de vis.
   Valentin din București
nota: 9.83
schedule 05.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda primitoare și foarte amabila, mâncarea foarte buna, camera și baia foarte curate si spațioase.
S-ar putea adauga un loc de joaca pentru copii.
   Raluca R din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2020 - 30.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda, dna Iulia este o persoana deosebita, amabila si gata sa iti indeplineasca orice solicitare. Un loc primitor, foarte curat. Faptul ca pensiunea este situata nu chiar la drumul principal, o face sa fie foarte linistita.
Masa oferita este diversificata, numai produse locale, totul a fost foarte bun.
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul aspect usor neobisnuit: usa de la intrarea in camera are geam ( mat, e adevarat).
   Stefan din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 01.07.2020 - 06.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul. Dar, cel mai mult, dorința și efortul gazdelor ca oaspeții sa se simtă cât mai bine.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa plasa insecte (măcar la un geam).
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ion I din Breaza,prahova
nota: 10
schedule sejur: 12.09.2019 - 15.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu căldură și sinceritate Pensiunea Casa Iulia pentru că ne-a asigurat toate condițiile petrecerii unui sejur minunat cu,camere foarte curate și confortabile,mâncare tradițională de o calitate desăvârșită ,diversificată și din abundență.D-na Iulia împreună cu întreaga familie ne-a făcut să ne simțim că făcând parte din familia dânșii.Într-un cuvânt condiții excepționale.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nici chiar un rău intenționat nu ar găsi minusuri.Deci NU.
   Cristina Mihaela din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2019 - 31.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde exceptionala,mancare din belsug foarte gustoasa,curatenie,liniste.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista pareri negative.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 06.05.2019 - 10.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul. De la primire pana la plecare.Cazarea este exact ca in poze,mâncarea este foarte buna,scuze nu buna.....delicioasă,în fiecare zi am avut altceva atât la micul dejun cat si la cina.Toata mâncarea este proaspătă,delicioasă si gatita cu produse din gospodăria proprie.
Cat am stat am avut la discretie cafea,suc,apa minerală,visinata,horinca.
Recomand cu mare drag pentru toti cei care vor sa plece departe de casa pentru câteva zile dar unde te vei simti ca acasa.
Vom reveni cu siguranta dacă vom avea ocazia.
Multumim pentru tot.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista.
   Dorel din Bretzfeld
nota: 10
schedule sejur: 16.06.2019 - 22.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost perfect !
Începând de la patul foarte confortabil în care am dormit ca ,,acasă" până la prăjiturile doamnei Iulia totul e la superlativ ! Le mulțumim încă o dată familiei Muntean pentru concediul reușit petrecut la ,,Casa Iulia " . Tare ,,fain" o fost !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu există! Dacă cineva are ceva de băgat de vină ăla are probleme la ,,mansardă"
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Constantin C din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 23.09.2018 - 28.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele sunt foarte ospitaliere. Mancarea a fost foarte buna, facuta cu ingrediente din gospodarie. Zona este frumoasa.
   Costinela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2018 - 23.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte primitoare, curatenie desavarsita, mancare buna, peisaj superb!
Am petrecut aici cateva zile minunate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este cazul.
   Emilia din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 30.07.2018 - 03.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Noi am descoperit aceasta locatie pe site-ul turistinfo si datorita recenziilor deosebite am decis sa rezervam. Ce am gasit la destinatie a fost peste asteptarile noastre...
Pensiunea este un loc minunat in care ne-am simtit extraordinar si am beneficiat de linistea si aerul curat caracteristic zonei. Camera in care am stat a fost extrem de curata, un pat comfortabil cu lenjerie impecabila, o baie spatioasa, dotata cu toate utilitatile si in care persista un aer placut parfumat. Camera dispune de un balcon cu vedere la foisor si gradina, unde poti sta in liniste sa savurezi aerul revigorant specific zonei.
Satisfactia unui loc linistit si curat este completata de calitatea umana a gazdelor.
Oameni cu mult bun simt, care fac tot posibilul sa te simti minunat.
Am beneficiat de mesele principale, preparate delicioase produse si gatite din gospodaria proprie, variate in fiecare zi. Noi am ajuns in prima zi seara tarziu, iar dna Iulia ne-a asteptat cu o cina calda cu trei feluri de mancare delicioase.
Ne bucuram ca am avut asa o experienta minunata si ne gandim cu drag sa revenim.
Va multumim !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut nemultumiri. Totul a fost minunat.
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2018 - 25.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Voi incepe cu satul Poienile Izei. Este un sat micut, linistit si foarte frumos. Cand se lasa seara se aud doar greierii si linistea noptii(asta daca nu e cineva cu muzica la el, de parca acasa nu poti asculta muzica). Ai posibilitatea de a vedea nunti traditionale maramuresene. Biserica din sat este una dintre cele mai vechi biserici de lemn din Maramures. In ceea ce priveste cazarea, gazdele foarte primitoare, ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie atat pentru noi cat si pentru cel mic(2 ani). Pensiunea foarte curata si aranjata, asa cum le sta bine unor oameni gospodari. Camerele destul de mari(noi am stat in camera dubla), baia dotata cu tot ce e nevoie. Horinca si afinata nu au lipsit de pe masa. Ne-am simtit foarte bine la Casa Iulia si pot spune ca ne-am incarcat bateriile pentru tot anul.
   Cristian din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 13.08.2018 - 19.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie , mancare excelenta , gazde extraordinare.
CONTACT
Iulia Muntean
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Iulia Muntean
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0727 306 163
WhatsApp
Apel/SMS