Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Adriana din Poienile Izei grade grade

Poienile Izei, str. Valea Dubului, nr. 89A -
Nota 10.0 / 30 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Larisa din Priboiu (branesti)
nota: 10
schedule 26.12.2023
Foarte curat și o caldura de stai la maieu... o mâncare excelenta, iar Adriana are o disponibilitate de nedescris... am făcut și o sedinta foto. Recomand cu cel mai mare drag, vom reveni cu drag, în sat sunt tradiții de Crăciun excelente, am vizitat și Cimitirul Vesel.
   Maria Rusescu din Constanta
nota: 10
schedule 22.08.2023
Superba pensiune, un colt de rai! Doamna Adriana, o femeie cum rar intalnesti si o bucatareasa desavarsita. Am avut parte si de o sedinta foto in costume traditionale. Ne-am simtit extraordinar, pacat ca am stat numai 3 nopti. Recomand tuturor aceasta pensiune.
   Irimia Ilie din Constanta (municipiul Constanta)
nota: 10
schedule 10.06.2023
Un loc de vis! Pensiunea este foarte frumoasa, în mijlocul naturii, aer curat, liniște, mâncăruri specifice zonei Maramuresului! Dna Adriana este gazda pensiunii, un om cum rar mai întâlnești în zilele noastre! Camerele sunt curate și confortabile, peisajul este de vis! Cu siguranță voi mai reveni la Pensiunea Adriana!
poze recenzie
   Ghiulgi din Constanța
nota: 10
schedule 09.06.2023
Un loc superb! Liniște, aer curat, bucate tradiționale! Gazdele, dna Adriana și dl Grigore, sunt doi oameni minunați! Veseli, primitori, frumoși! Camerele sunt curate, totul este asa de frumos! Îmi pare rău că am stat doar o săptămână, dar cu siguranță vom mai reveni de câte ori avem ocazia! Veniți la Pensiunea Adriana și nu o sa va para rău! Un loc mai frumos ca aici, nu exista!
   Dobrin Doru din Constanța
nota: 10
schedule 16.03.2023
Totul la superlativ, mulțumim, doamna Adriana și domnul Grigore, gazdele noastre care au fost minunate. Mâncarea (din belșug și foarte gustoasă), horinca la discreție, curățenie. Au fost cinci zile minunate petrecute aici! Mai revenim cu plăcere.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Gabriel Toncev din Braila
nota: 10
schedule 08.09.2022
Gazda minutata, mancare excelenta, priveliste de vis, locatie frumoasa, liniste, toate intr-un singur loc unde esti intampinat cu caldura. Locatia este usor de gasit, drumul este bun si placut, fiind in continua urcare si inconjurat de copaci si verdeata. Desi distanta este una mare, cu siguranta, vom reveni cu cea mai mare placere!
   Florina Simon din Constanța
nota: 10
schedule 29.08.2022
O pensiune și o gazdă cum își dorește oricine vrea un concediu reușit: curățenie, liniște, verdeață multă, mâncare delicioasă pregătită în fiecare zi de Adriana, o gazdă care este la dispoziția turiștilor non-stop cu zâmbetul pe buze. De aici se poate ajunge ușor la toate obiectivele turistice din Maramureș.
   Ella din București
nota: 9.67
schedule 15.08.2021
Gazda, Adriana, ne-a întâmpinat la poarta unei locații de vis. Curtea este plina de brazi, cu pavilioane intime și balansoare. Camerele sunt curate și asigura confortul necesar.

Mâncarea tradiționala, specifică locului, pregatita de gazda din produse proprii, este gustoasa și din belșug.

Adriana este atenta la dorințele clientilor și încearcă sa le îndeplinească. Este un placut partener de conversație și oferă informații despre împrejurimi.

Mulțumim Adriana și speram sa ne revedem!
   Cimbrudean Raluca din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 09.08.2021
Am avut o vacanta de o saptamana superba.

Totul a fost la superlativ, de la privelistea din curte pana la mancarea traditioanala.

Curte superba, gazda extraordinar de primitoare, curatenie.

Am ales cazarea pentru ca era aproape de locurile care planuiam sa le vizitam.

Ne-am îndrăgostit de loc si de oameni.
   Aurelia din Braila
nota: 10
schedule 06.08.2021
O locație extraordinara. Deși așezată la înălțime, drumul asfaltat te lasă chiar in poartă unde te aștepta o gazda minunata, Adriana.

Curtea spațioasă cu multă verdeața, brazi, foișoare și locuri de parcare.

Camere curate și confortabile.

Horinca și afinata au loc de cinste pe masa de la sosire pana la plecare, iar mâncarea a fost extraordinara pregătită cu multă dragoste și produse din gospodărie.

Multumim gazdei pentru tot și recomandam tuturor acest colț de rai!
   Lidia Gaizler din Iași
nota: 10
schedule 29.06.2021
Un peisaj mirific, gazde primitoare, bucate foarte gustoase, tradiționale maramureșene. Camerele sunt curate și au toate facilitățile necesare: tv, wc și cabină cu duș. Din această locație se pot vizita toate obiectivele turistice din zonă: Mănăstirea Barsana, Cimitirul vesel din Săpanta, Cascada Cailor, excursie cu mocanita.
   Anca din Iasi
nota: 10
schedule 27.06.2021
Un loc minunat, cu gazde primitoare și bucate gustoase. Liniște, natura, mâncare gustoasa și un zâmbet primitor al doamnei Adriana, ce te face sa te simți minunat. De la pensiune puteți ajunge ușor la Mănăstirea Bârsana, mocanita din Vișeul de Sus, Cimitirul vesel și Cascada Cailor în Borșa.
poze recenzie poze recenzie
   Raluca din Campina
nota: 10
schedule 24.06.2021
Pensiunea este situata intr-o zona minunata, are o curte generoasa, doua foișoare astfel ca grupuri diferite de familii pot beneficia de intimitate. Este situata la o distanta aproximativ egala fata de punctele turistice din zona.

Doamna Adriana o gazda de excepție, mâncarea, "ca la mama acasa" horinca și afinata din belșug. Desi am avut în grup persoane care nu consuma lactate, a ținut cont și de acest aspect si a pregatit și ciorbele fără smântână.
poze recenzie
   Irina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2020 - 16.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda de nota 20, mesele super gustoase, totul natural și din gospodăria proprie, locatia se afla in vecinatatea unor obiective turistice extraordinare. Am traversat tara pentru a vedea o zona deosebita si asteptarile au fost confirmate. Bravo Adriana, ne revedem curand!
thumb_down
Aprecieri negative:
poze recenzie poze recenzie
   Roxana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2020 - 16.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda extrem de primitoare, prietenoasa; masa fabuloasa, cu preparate facute "in casa". Conditiile de cazare minunate, iar locatia de vis, pe deal cu o priveliste super. Imprejurimile e un ”must” sa fie explorate!
thumb_down
Aprecieri negative:
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Daniela D din Bacau
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2020 - 10.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Doamna Adriana este o gazda minunata, locația este de vis, iar mâncarea ca la mama acasă. Vom reveni cu drag! Va mulțumim pentru sejurul plăcut!
   Marcu M din Ilfov
nota: 10
schedule sejur: 24.09.2018 - 25.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplansamentul pensiunii,liniștea, privelistea minunata. Pensiunea este amplasata pe un deal cu o priveliște superba.In primul rand amabilitatea Adrianei, care ne-a primit si tratat ca si cum ne cunosteam de o viata desi era prima oara cand mergeam la ea. Intotdeauna a fost atenta sa nu ne lipseasca nimic, se ne simtim cat mai confortabil. Este o gazda de nota 1000+++. Este locul unde ne vom întoarce cu mare drag. Abia așteptăm concediu!
Multumim Adriana !
   Adrian A din Timișoara
nota: 10
schedule sejur: 31.05.2018 - 03.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliște foarte frumoasa, gazdele de nota zece.
poze recenzie
   Paul din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 04.09.2018 - 08.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu a fost valabilă rezervarea
thumb_down
Aprecieri negative:
Din păcate, cu doua săptămâni înainte de a ajunge la destinație , am verificat rezervarea și o doamna de la pensiune mi-a spus ca nu exista nici o rezervare pe numele meu. Norocul a fost de partea mea și am găsit doua camere așa cum mi-am dorit la Casa Maria din vârful Uliței din poienile Izei. Aici ne-am simțit foarte bine, am avut tot ce ne-am dorit iar doamna Maria ne-a tratat regește. Este o gazda de nota 1000. Este un loc in care ne întoarce cu mare plăcere ori de câte ori se va ivi ocazia.
   Radu din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 11.09.2016 - 16.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In primul rand amabilitatea Adrianei, care ne-a primit si tratat ca si cum ne cunosteam de o viata desi era prima oara cand mergeam la ea. Intotdeauna a fost atenta sa nu ne lipseasca nimic, se ne simtim cat mai confortabil.
Amplasamentul pensiunii, linistea, privelistea minunata.
Multumim Adriana !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sesizat niciun aspect care sa ne nemultumeasca
   Cristian din Lugoj
nota: 10
schedule sejur: 21.04.2016 - 22.04.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O Gazda de nota 10+. Ne-am simtit superb , ne parea rau ca plecam. Am fost intampinati cu mirosul cornuletelor proaspat scoase de la cuptor, afara ploua si noi admiram peisajul cu cornulete si horinca din partea casei...un singur cuvant, Sublim!
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul minus este ca nu am putut sa stam mai mult. Zona este superba, foarte faina pozitionata si cabana, cu belvedere spre Poenile Izei, sus de pe deal. Este una din cele mai frumoase cazari din Maramures, recomand cu mare claldura.
   Florin din Pitesti
nota: 9.5
schedule sejur: 06.02.2016 - 09.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
1.Amabilitatea gazdei la superlativ,
2.Mancare excelenta,
3.Zona de un pitoresc aparte.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de obiectat
   Dumitru din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 22.08.2015 - 24.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie amplasata pe varful unui deal cu o imagine superba.gazde foarte dragute si amabile. Mancare foarte gustoasa si suficienta ,cat vrea fiecare,horinca foarte buna si la discretie.un loc perfect pentru relaxare.un loc unde mi-ar placea sa revin.
   Adrian A din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 06.08.2015 - 09.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie de vis. Gazda foarte primitoare. Mancare gustoasa. Voi reveni cu placere aici.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu
   Lucian din Ploiesti
nota: 9.67
schedule sejur: 16.07.2015 - 20.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un concediu de vis.Gazda noastra,doamna Adriana,a avut grija sa ne simtim minunat.Ne-a gatit mancaruri traditionale si prajituri in fiecare zi,iar horinca a fost nelipsita.
Pensiunea se afla la marginea comunei pe un deal unde panorama este deosebita.
Noi am fost doua familii cu copii mici,respectiv 1.4 si 5 ani.
Recomand cu toata caldura celor care doresc un concediu deosebit si care vor sa mai simta traditiile maramuresene.
Inca odata multumim gazdei noastre,doamna Adriana
   Gheorghe G din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2015 - 01.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atentia acordata turistilor la un nivel la care multi profesionisti nu se ridica. Adriana nu sa dezlipit de langa noi, nici la miezul noptii, chiar daca la 6:30 a doua zi trebuia sa pregateasca micul dejun.Grigore,la seara maramureseana,a fost cheia.Mancarea:bio,gustul natural si cu suflet.Locatia:(important-pe un deal)superba,odihneste ochiul si sufletul. Pont pt. Cunoscatori - nu ratati horinca.
   Horia H din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 12.08.2014 - 16.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal din oameni de treaba, seriosi si ospitalieri. Calitate foarte buna a hranei (sanatoasa si bine gatita). Arhitectura pensiunii bine integrata in cadrul natural.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi fost perfect daca aveam si o mica noptiera pe langa pat.
   Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2014 - 25.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune tare draguta, amplasata pe un deal, in apropierea padurii. Amplasarea sus pe deal ofera o panorama foarte frumoasa peste sat, pana departe.
Dna Adriana, gazda, foarte amabila si primitoare, ne-a facut sa ne simtim tare bine cat timp am sezut acolo. Mancarea preparata din produse din gospodaria proprie, foarte, foarte gustoasa.
Horinca din partea casei, din belsug, exceptionala.
Un mic exemplu despre ospitalitatea gazdelor: intr-una din zile am dorit sa facem o plimbare cu mocanita si a trebuit sa ne trezim foarte devreme, pe la ora 6,00. Cu toate ca am rugat-o pe dna Adriana sa nu se trezeasca special pentru noi la acea ora, a insistat si la ora 6,30 micul dejun era gata. Consider ca asta spune mult despre calitatea acestor oameni. Aici gasesti intr-adevar Maramuresul traditional. Cu mult bun-simt si mult bun-gust!
thumb_down
Aprecieri negative:
   Adriana din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2013 - 24.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitate, confort, curatenie, gazde primitoare si foarte atente la detalii, mancare exceptionala. Merita incercat.
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 11.04.2013 - 12.04.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este pe un varf de deal si are o priveliste minunata. Doamna Adriana este foarte amabila si mancarea este foarte buna.
CONTACT
Nemeș Adriana
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Nemeș Adriana
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0726 412 197
WhatsApp