Pensiunea Teiul Poiana Teiului, comentarii

Pensiunea Teiul din Poiana Teiului

comuna Poiana Teiului, sat Poiana Largului, nr. 14  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Teiul Poiana Teiului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Teiul din Poiana Teiului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Victor - Bucuresti
( sejur: 01.02.2015 - 02.02.2015 )
9.3
Camera a fost confortabila si curata. Am dormit foarte bine. Mobilierul este bine intretinut. Amenajarile par a fi facute foarte recent. Personalul a fost foarte amabil si deschis. Despre mancare nu pot sa-mi dau cu parerea pentru ca nu am apucat sa servesc nimic.

In camera in care am stat eu semnalul la TV nu era grozav. Doar cateva programe se vedeau bine restul foarte prost sau deloc. Pentru mine nu a fost important acest lucru dar poate pentru alti turisti va fi.
Comentariu util ?
2 voturi 1 vot
CONTACT
Craciun Florenta
0746 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare