Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Mara din Poiana Țapului

Poiana Țapului, str. Traian Vuia, nr. 5 -
la aproximativ 3.0 km de centrul localității Bușteni
   Ana Eliza din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 03.01.2019 - 04.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasata intr-o zona de vis, vila are toate conditiile necesare unei sederi linistitoare. Camerele spatioase si calduroase, bucataria utilata si curata, livingul primitor, curtea mare unde cei mici se pot juca fac din vila un loc in care sa te intorci cu placere in orice sezon.
   Claudiu din Roman
nota: 10
schedule sejur: 08.07.2015 - 10.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniște, curățenie, amabilitate, decor de nota 10
vom reveni cu drag!
   Georgiana Andreea G din Pitesti
nota: 8.33
schedule sejur: 25.01.2013 - 27.01.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am inchiriat toata vila impreuna cu un grup de prieteni. Doamna Lili a fost foarte primitoare si amabila. Ne-a aratat de la inceput casa, ne-a pus totul la dispozitie, dupa care a plecat. Nu ne-a deranjat nimeni, am avut intimitatea noastra. Decor foarte interesant in living, prilej cu care am facut si nenumarate poze :). Noua ne-a placut si chiar ne-am propus ca data viitoare cand ne vom intalni cu totii, sa venim tot aici :)
thumb_down
Aprecieri negative:
Terasa nu este antifonata, astfel ca daca se sta pana mai tarziu, celor de la mansarda le este destul de incomod.
   Ana A din Bucuresti
nota: 7.17
schedule sejur: 04.08.2012 - 11.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila este ca o casa de familie, cu tot felul de souveniruri interesante si dotata cam cu tot ce ar trebui (mai putin masina de spalat vase la bucatarie, un moft... Necesar unui grup mai mare). Ca mama a unui baietel de 1an 8luni am fost foarte multumita de scarile sigure si imbracate in mocheta (pana la etajul 1) si de faptul ca scarile spre etajul 2 porneau dintr-un hol separat de restul casei prin usa) - am stat foarte linistita cand baietelul meu se plimba prin casa sau prin curte. Cateii au fost pasnici (erau oricum legati), catelusa cea neagra suportand cu stoicism imbratisarile baietelului meu...
Terasa cu barul (unde se poate juca ping pong cu muntii in fundal) este senzationala. In sufragerie e foarte racoare si totul e comod, ca pentru o vacanta de vara. Curtea arata foarte verde (fara betoane...), are niste pini inalti si un mic iaz care iti dau o senzatie placuta de relaxare in natura. Ne-am simtit ca acasa (10 adulti + 2 copii mari+ 1 copil mic), dar fara aglomeratia si zgomotul de oras! multumim!
thumb_down
Aprecieri negative:
La sosire a fost (cred) o neintelegere cu dna care administreaza vila, dansa aparand acolo cu intarziere de peste o ora fata de ora stabilita si dupa mai multe telefoane din partea celor care stateau cu bagajele la poarta... Dna a fost pana la urma amabila cu noi si ne-a ajutat cu ce am avut nevoie.
Nu exista wireless, iar la plasma din sufragerie se vedea cu purici.
In dulapurile din camere erau deja multe lucruri (haine, rechizite, ustensile etc), probabil ale proprietarilor. Pana la urma ne-am descurcat cu spatiul si ne-am integrat ca intr-o casa de prieteni (ne-am simtit bine in special cei care au stat la etajul 1, unde camerele sunt mari si decorate foarte placut; mansarda este foarte interesanta pt copiii mai mari...).
CONTACT
Nicu Dumitrescu/ Lili Unturică
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Nicu Dumitrescu/ Lili Unturică
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0722 378 102
WhatsApp