Vila Albu Poiana Tapului, comentarii

Vila Albu din Poiana Tapului

Poiana Tapului, str. Murei, nr. 1 ( la aprox. 3 km de centrul loc. Busteni )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Albu Poiana Tapului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Albu din Poiana Tapului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alexandru P. - Ploiesti
( sejur: 17.10.2014 - 19.10.2014 )
9
Vila este foarte frumoasa, cu o curatenie impecabila, iar personalul foarte amabil. Recomandam cu tarie aceasta locatie si ne vom intoarce, cu siguranta.

Nu se fumeaza in living si asta l-a facut inutilizabil pentru un grup de fumatori (a trebuit sa ne petrecem timpul in sala de mese). Totusi intelegem ca acesta este un mod de a pastra vila intr-o conditie cat mai buna (se vede aceasta grija) si nu am obiectat la solicitarea gazdei.
Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi
CONTACT
Vali Albu
0722 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare