Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Casa Georgiana și Gabriel din Poiana Mărului grade grade grade

Poiana Mărului, str. Vânătorilor, nr. 92C -
Nota 9.3 / 17 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.33
insert_emoticon Servicii:9.25
lightbulb_outline Curățenie:9.25
weekend Confort:9.25
monetization_on Prețuri:9.25
location_on Localizare:9.38


Adaugă recenzie
   Daniela din Constanta
nota: 10
schedule 05.01.2024
O locație minunata pentru câteva zile de liniște! Venim de 10 ani la Casa Georgiana si Gabriel și ne vom întoarce mereu cu aceeași plăcere! Curățenia este exemplara, gazdele minunate, iar dna Anca ne-a răsfățat cu pâine calda de fiecare data! Va mulțumim și ne vedem data viitoare!
   Andreea din Urlati
nota: 10
schedule 08.11.2023
O locatie unde mergem cu drag si ne simtim extraordinar! Am gasit întotdeauna tot ce am avut nevoie si, in special, linistea! Gazda foarte primitoare, atenta si ne sta la dispozitie de cate ori am avut nevoie! Despre curatenie, nota 10. nu pot sa spun absolut nimic de rau.
   Alina Badea din București
nota: 10
schedule 23.09.2023
Mergem de 10 ani la dna Anca, la casa Georgina și Gabriel, avem doar cuvinte de lauda despre acești oameni ce o administrează, inclusiv cazare si mâncare. Pâinea calda si ciorbița de perisoare ce ne-a întâmpinat de fiecare data când am mers la aceasta pensiune.
   Cristian din București
nota: 10
schedule 19.09.2023
Totul la superlativ!
Mulțumim pentru găzduirea din acest weekend, ne-am simțit fff bine. Gazde primitoare și ospitalieri.
Zona liniștită, peisaje deosebite. Ne-am simțit ca acasă, vom reveni cu drag, de fiecare dată! Recomand cu drag aceasta pensiunea "Casa Georgiana și Gabriel"!
   Ioana Neagu din Brasov
nota: 10
schedule 13.09.2023
Aceasta locatie este preferata de familie si prieteni de mai bine de 8 ani, atunci cand dorim sa fim impreuna intr-o atmosfera linistita si cu gazde excelente. Am apreciat oamenii cu sufletul deschis care de fiecare data ne-au primit frumos, casa care are o structura din lemn masiv, mobilierul fiind in totalitate construit de proprietar cu multa pricepere. Bucataria este dotata cu vesela diversa, 2 frigidere si mese mari in sala principala. Exista posibilitatea de relaxare prin joc, fiind disponibila o masa de ping-pong. Camerele sunt spatioase si luminoase, iar aerul tare al diminetii te invioreaza in orice anotimp. In exterior exista o terasa spatioasa, dotata cu gratar si spatiu de luat masa. Leaganele sunt atractia principala pentru un moment de lectura sau chiote de veselie alaturi de copii. De fiecare data revenim cu drag si bucurie in aceasta locatie, avand posibilitatea sa retraim momente autentice romanesti!
   Gela din București
nota: 10
schedule 13.09.2023
Totul la superlativ! Camere curate și călduroase (atât la propriu cât și la figurat)! Locația, peisajul și gazdele ne-au convins sa revenim cât de curând. Am avut parte de câteva zile speciale! Gazdele, oameni foarte amabili de care ne vom aminti cu drag.
   Radoi Cecilia din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 13.09.2023.
De la cazare, locație, curățenie și comportamentul gazdelor nu avem decât cuvinte de lauda. Ne-am simțit extraordinar din toate punctele de vedere. Sunt oameni ospitalieri, ne-a stat la dispoziție cu orice am avut nevoie. Ne vom întoarce cu siguranță și am recomandat și altor prieteni pentru a se bucura de o vacanta plina de relaxare.
   Cris din București
nota: 4.17
schedule 01.08.2023
Nu mi-a plăcut experienta la casa Georgiana și Gabriel, deși recenziile m-au convins să merg. Locația este superbă, păcat că nu pot spune cuvinte de laudă despre dotări și curățenie. Pernele sunt foarte moi, fie că le folosești sau nu, rezultatul era același. Salteaua bănuiesc că a avut anii ei de glorie, însă acum e plină de cocoloașe și se simt arcurile sărite pe toată suprafața. Pânzele de păianjen se găsesc la tot pasul, fie că vorbim despre cameră sau baie, la fel și stratul de praf, perdeaua de la duș este mucegăită, faianța nespălată de ceva vreme, prosoapele sunt pătate și de o culoare incertă, aplicele din cameră nu au becuri. Îmi pare rău că am plecat în grabă și am omis să fotografiez vasele înnegrite de arsură, mucegaiul din jurul chiuvetei de la bucătărie și grăsimea îmbâcsită cu praf de pe sita hotei, care cu siguranță nu a fost spălată de la instalare până în prezent.
Și cireașa de pe tort, comună majorității pensiunilor din România, este indiferența proprietarilor față de "mistreții" care vin în grup și pentru care ieșirea la munte înseamnă să frigă carnea pe grătar și să consume nenumărate pahare de alcool, în timp ce din boxa portabilă urlă manelele. Acestea fiind spuse, decideți singuri dacă vă cazați la casa Georgiana și Gabriel.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Delia din Ploiesti
nota: 10
schedule 30.07.2023
O pensiune care merita nota 10, deoarece este ideala din multe puncte de vedere. Locatia a fost superba, camerele spatioase si curate, tot ceea ce ne doream. Localizarea a fost foarte buna, peisajele din jur sunt deosebite. Gazdele ne-au facut sa ne simtim ca acasa, fiind persoane extrordinare. Recomandam din suflet!
   Catalina din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2019 - 11.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele sunt spatioase, curate si bine dotate. Bucatarie foarte bine utilata. Proprietarii raspund oricaror cereri.
In concluzie recomand Casa Georgiana&Gabriel.
   Costel C din Braila
nota: 9.67
schedule sejur: 27.06.2019 - 30.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
De apreciat calitatea materialelor folosite la constructia acestei pensiuni( mobilierul din lemn masiv).Totul facut cu simt de raspundere si mult gust.Privelistea extraordinara, un loc in care ti-ai dori sa te trezesti in fiecare dimimeata.Liniste, gazde foarte primitoare, doamna Anca ne-a oferit pentru copii ( grup de elevi) din partea casei un tort extraordinar( foarte mare si foarte gustos).Spatiu de joaca suficient pentru copii.Au avut la dispozitie o masa de ping pong, 2 leagane mari, loc suficient in curte pentru desfasurarea anumitor jocuri. Bucatarie complet utilata, gasesti tot ce iti trebuie, numar suficient de tacamuri si vesela.
poze recenzie
   Beatrice din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 02.05.2019 - 05.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare, locatie, atmosfera
   Viorel Ciprian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 31.05.2019 - 02.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost la superlativ, camerele, peisajul și gazdele
   Stefania S din Moreni
nota: 10
schedule sejur: 09.12.2017 - 10.12.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie frumoasa, living spatios, bucatarie complet utilata, gazda foarte primitoare.
   Leonard din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 04.08.2017 - 06.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta, pensiune cu conditii foarte bune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Aparatura electrocasnica bucatarie
   Simona din Bucuresti
nota: 8.17
schedule sejur: 16.04.2016 - 17.04.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Placut impresionati! Am gasit un colt de rai acolo! Proprietari primitori, locatie extraordinara, pensiunea dotata cu toate cele necesare!
   Gabriel-mihail G din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 30.05.2015 - 01.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele au fost foarte amabile si ne-au oferit tot ce am avut nevoie. Recomand aceasta locatie pentru cei ce vor sa evadeze din aglomeratia urbana.
CONTACT
Anca
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Anca
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0745 902 868
WhatsApp