Vila Ludosana Poiana Brasov, comentarii

Vila Ludosana din Poiana Brasov

Poiana Brasov, str. Poiana Lui Catepu, nr. fn  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Ludosana Poiana Brasov


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (18)
 
Single (1) Familie cu copii mici (4)
Cuplu tanar (4) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (3) Grup (6)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Ludosana din Poiana Brasov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Larisa - Tg Mures
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 17.02.2016 )
1
Aveam nevoie de 4 camere de vineri pe duminica.Patronul de la vila nu a vrut sa ne facă rezervarea pe motiv ca noaptea de joi îi rămâne `descoperita`.A zis ca ori venim de joi ori nu ne da camerele.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Dan - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 03.02.2016 )
1
Niciunul

Nu s-au deranjat deloc sa răspundă la mailul de rezervare. Îmi închipui cata grija au de turiștii cazați ... De evitat!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Lucian - Bucuresti
( sejur: 24.10.2015 - 26.10.2015 )
9
Conditii de cazare excelente

Lipsa sauna , lipsa foisor
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Magda - Bucuresti
( sejur: 16.02.2015 - 21.02.2015 )
8.8
Excelent raport pret/calitate. Am inchiriat doar doua camere si evident nu am fost singuri in vila, dar asta nu ne-a deranjat deloc, am avut noroc de `colocatari` foarte draguti. Living spatios si bucatarie bine utilata, camere foarte mari cu baie proprie si TV, caldura din plin. Nu se fumeaza in camere (normal) dar jos in partea de living/bucatarie e posibil, de comun acord cu ceilalti turisti din vila.
Nu chiar la baza partiei (oricare ar fi ea) dar asta se vede foarte bine in harta de localizare asa ca stii clar unde rezervi. Drumul de acces Poiana lui Catelu neintretinut (ca de atfel majoritatea drumurilor secundare din Poiana) - panta mare cu multa gheata - niciodata nu am inteles de ce proprietarii cladirilor de pe o strada, daca primaria nu e in stare sa faca, nu se unesc pentru intretinerea drumului - nu e mare cheltuiala sa imprastii nisip sau clorura de calciu - dar ar fi un mare avantaj pentru accesul turistilor.

Sugestie de imbunatatire: de notat parola actuala de wi fi pe spatele routerului, ar fi mult mai simplu. Noi am sunat la telefonul de contact pentru vila si am primit-o imediat.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Gabriel - Focsani
( sejur: 16.01.2015 - 18.01.2015 )
9.7
- Ospitalitate si discretie
- Conditii foarte bune de cazare si spatii foarte generoase.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Petrisor L. - Buzau
( sejur: 18.02.2014 - 26.02.2014 )
7.7
Personalul unitatii: Proprietarul - amabil, discret
Servicii: Totul este pus la dispozitie ca la o vila personala. Se poate da o petrecere reusita.
Curatenia: Am mentinut singuri curatenia ceea ce nu ne-a deranjat.
Confortul camerelor: Camerele sunt mari, mobilate,utilate, bine luminate. Tv din camera prindea putine programe - deci ne-am odihnit bine... Bucataria mobilata si utilata. Living-ul confortabil si luminos cu Tv bun si canapele din piele. Baile bine utilate. Vila este confortabila pe timp de iarna dar si de vara. Personal am reusit sa ies din parcare si cu spatele.

Baia nu are cada. La baie este necesara o perdea.
Nu este personal pentru intretinere si curatenie zilnica.
Urcusul cu masina la vila nu este de speriat. Dar ar fi bine daca s-ar asfalta.
Am fost singuri in vila. Dar un singur frigider in bucatarie nu ar fi de ajuns pentru mai multe familii.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Alexandra - Bucuresti
( sejur: 08.03.2013 - 10.03.2013 )
9.8
Am apreciat ca informatiile si pozele de pe site sunt conforme cu realitatea. Mi-a mai placut faptul ca proprietarii respecta intimitatea turistilor si nu stau in vila !

Comentariu util ?
4 voturi 1 vot

Roxana - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 07.03.2013 )
1
Am solicitat o rezervare dar din pacate domnii au fost prea ocupati ca sa-mi raspunda... Meseriozitate, aroganta... Nu stiu cum sa o definesc... Oricum nu va asteptati la amabilitate de la gazde...
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Florian - Bucuresti
( sejur: 11.01.2013 - 13.01.2013 )
6.7
Vila este foarte spatioasa, calduroasa are bucatarie utilata, camera in care am fost cazati era enorma, avea chiar si un calorifer electric in cazul in care nu se incalzea in camera. Destul de curat. Proprietara f amabila.

Vila nu este deloc izolata, practic am auzit tot ce se intampla atat in camere cat si pe hol, deci nu exista intimitate. Am fost cazati cu un grup de familii care de la 7 dimineata si pana la 1 - 2 noaptea vorbeau, ascultau muzica, aveau copii care tipau si nu ne-am putut odihni(noi am venit la ski,deci eram f obositi). Nu ni s-a dat o cheie la intrare in vila si am fost nevoiti sa asteptam de doua ori cate 30-40 min pe cineva care sa ne permita accesul. Accesul in sine este putin problematic mai ales in caz de ninsoare, iar distanta pana la partii este cam mare (20-30 min de mers pe jos).
Răspunsul unității: ( 17.01.2013 )

Buna ziua.
Imi cer scuze pentru lipsa de intimitate.Vila este ideala pentru grupuri de turisti care datorita spatiului deschis din living creeaza o atmosfera de acasa. Intr-adevar nu este asemeni unui hotel cu camere izolate.
Legat de distanta fata de partii ; partia Bradul este la 10 minute distanta de mers pe jos iar pentru a ajunge la gondola care este situata in celalalt capat al Poienii Brasov sunt cca 20-30 minute de mers pe jos.
Va multumesc !

Comentariu util ?
3 voturi 2 voturi

Diana P. - Bucuresti
( sejur: 10.08.2012 - 17.08.2012 )
7
Vila este f frumoasa. Living-ul este super spatios, la fel si bucataria. Nu pot sa ma plang nici de camere ( noi am avut un apartament).
A fost destul de curat.
Bucataria complet utilata.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
« Precedenta 1 2 Urmatoarea »
CONTACT
Receptie
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare