Cabana Plaiul Foii Plaiul Foii, comentarii

Cabana Plaiul Foii din Plaiul Foii

Plaiul Foii  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Plaiul Foii Plaiul Foii


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (14)
 
Single Familie cu copii mici (5)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (3)
Cuplu matur Grup (5)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Plaiul Foii din Plaiul Foii:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Narcis Alin - Constanta
( sejur: 21.07.2016 - 24.07.2016 )
7.7
Ambient placut, curatenie in cabana, peisajul este extraordinar, personal amabil.

Drumul pana la cabana este varza, lipsa unui frigider sau minifrigider in camera.
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Daniela - Constanta
( sejur: 10.02.2016 - 14.02.2016 )
3.5
Nimic

Camera nu era pregătită la sosire, nu existau prosoape, am cerut o camera dubla am primit o camera cu 4 paturi ... și dacă nu îmi convine pot sa plec.
În relația cu clienții au foarte multe minusuri, acești proprietari deveniți peste noapte oameni de business trebuie sa și schimb orientarea către clienți și sa fie prompți la solicitarile lor, nu sa i trimită sa caute alte cabane dacă nu le convine.
Nu recomand.
Frigider nu exista în camera și nici TV
Comentariu util ?
6 voturi 1 vot

Adela - Buzau
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 05.01.2016 )
1
Asezare superba

Nu am fost cazata deoarece nu mi-a raspuns nimeni la solicitarea de cazare

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Rusu I. - Washington Dc
( sejur: 22.08.2015 - 25.08.2015 )
10
Perfect location to start a Piatra Craiului hike. The food is amazing - make sure to stay for dinner! The room was clean and cozy.

No complaints - amazing place!
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Petre - Sibiu
( sejur: 06.09.2013 - 08.09.2013 )
8.2
In afara cabanei este o atmosfera relaxanta cu copii si animalute

Am avut experienta nefericita, a doua dupa drumul greu practicabil, a unei petreceri zgomotoase organizate in sala de conferinte , la acelasi etaj cu camerele turistilor.Este o insulta la adresa turistilor, multi cu copii mici, pentru care cabanierul ar trebui sa-si ceara scuze.Turistii au platit cazarea sa se odihneasca noaptea nu sa asculte manele pina la orele 24.Ultima impresie a fost dezegreabila; in zardar s-au facut cheltuilei pentru modernizarea cabanei.
Comentariu util ?
14 voturi 3 voturi

Alexandra - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 10.01.2013 )
10
Nu s-a concretizat cazarea insa am apreciat faptul ca persoana cu care am discutat detaliile cazarii a fost atenta, dornica sa ajute iar in momentul in care au avut toate detaliile puse la punct ne-au contactat pentru a anunta acest lucru.

Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Eduarth L. - Ploiesti
( sejur: 25.08.2012 - 29.08.2012 )
9.3
Peisaj incredibil,cabana super ok ,personal super.

Comentariu util ?
4 voturi 1 vot

Andrei D. - Bucuresti
( sejur: 09.09.2011 - 10.09.2011 )
10
Personal foarte primitor, conditii bune, mancare foarte buna, preturi decente.

Nu prea exista.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Vergiliu B. - Bucuresti
( sejur: 19.08.2011 - 21.08.2011 )
9.7
Am fost pentru prima data si am fost surprins de calitatea oamenilor si a serviciilor oferite. Desi am ajuns dupa ora 22, totul a fost perfect la sosire. Ulterior am apelat si beneficiat de sprijinul personalului, mult peste asteptari. Camera curata, decent mobilata, grupul sanitar curat si fara repros. Se putea veni si cu copii f. mici fara nici o problema. Spatiu pt. servirea mesei in orice conditie suficient, curat si ingrijit. Am apelat la folosirea gratarului din gradina, desi am fost singurul si am fost ajutat cu tot ce era necesar.
Totul a fost peste asteptari si sper ca asa este permanent.

Depozitarea si ridicarea gunoiului din bena situata in mijlocul masinilor parcate este deficitara.
Parcarea si zona din fata cabanei ar trebui asfaltata pentru a exclude praful ridicat de orice masina care intra sau iese.
Starea drumului din Zarnesti este jalnica si ii face pe multi sa renunte. Ar trebui gasiti bani din taxe locale pentru asfaltarea urgenta a acestui drum deoarece am vazut un numar foarte mare de vile in zona si sunt multi proprietari interesati in dezvoltarea turistica.
Eu nu am avut nevoie, dar multi turisti cautau informatii asupra traseelor. Ar fi necesar un punct cu un om specializat care sa dea aceste relatii.
Comentariu util ?
5 voturi 3 voturi

Sorin D. - Ploiesti
( sejur: 17.07.2011 - 18.07.2011 )
10
Curatenie excelenta, camera cu baie foarte buna, dar si celelate sunt bune si curate inspecial cele cu paturi etajate au fost mult apreciate de copii. Mancarea, bautura si serviciul la masa excelente, chelnerul deosebit de amabil. Ne-a placut foarte mult terasele cladirii si ar fi bine daca s-ar lua brekfastul pe terasa de sus. Am fost la multe restaurante cu prtentii in Romania in cursul vacatantei din acesta vara dar Cabana Plaiu Foii este pe primul loc. Preturile sunt foarte acesible iar bucatarul a pregatit totul la superlativ. Pot sa spun fara nici-o rezerva ca nivelul de sevicii este acelasi ca in Canada unde locuiesc cel mai mult. Sa va dea Dunezeu sanatate si sa ne mai primiti in aceleasi conditii.

Am dormit noaptea cu geamul deschis sa respiram aerul curat. Spre dimineata insa ne-a trezit niste caini care au latrat aproape de cabana si de geamul nostru. Poate sa se evite acest incident in viitor? Exista sanse de imbunatatire a drumuli intre Zarnasti si Plaiu Foii?
Comentariu util ?
3 voturi 11 voturi
« Precedenta 1 2 Urmatoarea »
CONTACT
Receptie
0726 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare