Boutique Hotel La Strada Boutique Villa Pitesti - TURIST INFO .ro

Boutique Hotel La Strada Boutique Villa din Pitesti

Pitesti, bd-ul Republicii, nr. 63  
Despre Boutique Hotel La Strada Boutique Villa
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Pozitionarea ultracentrala faciliteaza accesul la cele mai importante obiective turistice ale Pitestiului cat si la toate institutiile, centre de afaceri contribuind astfel la eficientizarea timpului dumneavoastra.

Camerele inalte care imbina arhitectura clasica a timpurilor trecute, cu materiale si dotari din timpurile noastre nu fac decat sa contribuie la relaxarea dumneavoastra.

Monumentalitatea ferestrelor sugereaza deja din exterior spatiile suprainaltate ale etajului de reprezentanța. In interior, caracteristica principala a arhitecturii, rezolvata cu clasa si sobrietate, este spatiul generos si elegant care te intimpina la intrarea in camere, foarte bine luminat atat natural cat si artificial .

Pentru noi conteaza ceea ce este important pentru dumneavoastra, de aceea confortul si starea de bine va invita sa ne treceti pragul, sa lasati la intrare grijile cotidiene si sa va bucurati de servicii personalizate, pentru ca La Strada Boutique Villa va ofera: 9 camere, 2 restaurante, terasa, club, parcare spatioasa, internet gratuit in toate zonele din hotel.

Va asteptam cu drag!


Capacitate totală: 17 adulți în 9 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 20.12.2016 - 30.06.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare