Hotel Rustic `La Tugu` Petrosani, comentarii

Hotel Rustic `La Tugu` din Petrosani

Petrosani, str. Livezeni, nr. 8  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel Rustic `La Tugu` Petrosani


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie hotelului Rustic `La Tugu` din Petrosani:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Laurentiu - Brasov
( sejur: 13.12.2016 - 15.12.2016 )
10
A fost bine. Proprietari ospitalieri.

Nu sint
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Gica - Adjud
( sejur: 09.03.2015 - 10.03.2015 )
4.8
Camere mari si baie mare. Poate prea mari.

A fost frig in camera, n-a fost apa calda deloc, nici nu se cunostea de unde curgea apa calda sau apa rece si am vazut pureci pe cearceaf.
In anunt scrie ca pretul de 80 de lei include si micul dejun, dar dimineata personalul ne-a spus ca 80 de lei este pretul fara mic dejun. Cu mic dejun trebuia sa dam 90 de lei. Mai scrie in anunt ca are parcare, dar nu are, ne-a spus sa lasam masina pe sosea.

Nota TURIST INFO: Prețurile sunt listate de catre hotelier, nu de catre portal. Nu acceptați să plătiți un alt tarif față de cel afișat pe site. Renunțați la rezervare dacă hotelierul solicită un alt preț și alegeți o altă unitate de cazare.
Răspunsul unității: ( 25.03.2015 )

Cred ca domnul n-a citit bine tarifele,ne cerem scuze!!Si daca dansi cred ca la pretul care este afisat manca 2 persoane!!!! .Se specifica ca micul dejun este de 10 lei. /1persoana.Sa mai stie domnii cu ce masina mai vin, ca noi nu suntem responsabili de purecii care ii au in masina si ii baga in camere.Cladirea a fost renovata total si dezinfectata.Va multumim pentru intelegere!!!!

Comentariu util ?
4 voturi 9 voturi
CONTACT
Tugulea Catalin Alin
0729 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare