Casa Pescarilor Periprava - TURIST INFO .ro

Casa Pescarilor din Periprava

Periprava, str. Principala, nr. 1  
Despre Casa Pescarilor
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
Casa Pescarilor este situata la intersectia canalului Cernovca cu bratul Chilia, pe malul Dunarii, la marginea satului Periprava.

Capacitatea de cazare a casei este de 28-32 persoane( daca se adauga paturi suplimentare , pt copii), impartite in 12 camere, dupa cum urmeaza: 4 camere mari( family), 5 camere duble( cu cite 2 paturi) si 3 camere cu paturi matrimoniale, dispuse in 2 corpuri separate de cladiri.

Toate camerele sunt dotate cu TV prin cablu, cabine duș, apa calda, aer conditionat si conexiune internet prin Wi-Fi. In curtea generoasa, avem construite un foisor si o terasa mare inchisa cu plasa de protectie impotriva tintarilor, dotata cu TV.

De mentionat este faptul ca turistii care dispun de ambarcatiuni proprii au posibilitatea de a acosta in bazinul casei, pazit si ferit de intemperii.

Accesul la Periprava se poate face cu mijloace navrom(vapor, catamaran) sau cu salupe rapide(water taxi). Fiind amplasata in cea mai renumita zona de pescuit, Casa Pescarilor din Periprava se adreseaza preponderent pescarilor sportivi, de aceea oferim spre inchiriere si barci cu motor.

Nu in ultimul rind le stam la dispozitie si turistilor amatori de liniste, salbaticie si cu aleasa bucatarie traditionala a zonei, cu excursii in zona Letea si in zona Sulina, vezi site-urile imediat sugerate.


FACILITĂȚI UNITATE:
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
restaurantrestaurant
sala de mesesala de mese
spalatoriespalatorie
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 26 adulți în 12 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Casa Pescarilor Periprava acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare