Complex Turistic Tatanir Pardina, comentarii

Complex Turistic Tatanir din Pardina

Pardina, str. Tatanir, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Tatanir Pardina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (6)
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Tatanir din Pardina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Adrian G. - Afumati
( sejur: 20.08.2016 - 25.08.2016 )
9.2
Camerele,piscina,restaurantul,personalul,peisajele,

De imbunatatit un dulap in camera 701, scaune si o masa pe terasa,ceva de uscat rufele
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andrei - Bucuresti
( sejur: 29.06.2016 - 02.07.2016 )
10
Locatie excelenta, in inima naturii, izolata, la malul Dunarii; Restaurant cu terasa; Ponton, barci; Amenajata cu activitati pentru toata familia - terenuri de fotbal/handbal, volei, tiroliana, piscina cu bar, hamace; Mancare excelenta si la discretie; Bauturi/sucuri de toate; Protap; Cuptor/gratar exterior; Cazare in casute cu toate cele necesare, inclusiv aer conditionat si tv.
Datorita locatiei izolate, nu sunt drumuri asfaltate - recomand transportul cu barca din Tulcea (asigurat de proprietar contra unui cost modic).
Nu prea este semnal GSM - va puteti deconecta si relaxa :)

Tinand cont de faptul ca locatia a fost preluata, de curand, de un nou proprietar, cu ambitii mari si multa decenta, sunt convins ca toate sugestiile de imbunatatire sunt deja pe lista lucrarilor viitoare pentru dezvoltarea complexului.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ovidiu - Bucuresti
( sejur: 13.05.2016 - 15.05.2016 )
10
Complexul este de nota 10
A fost renovat integral (proprietarii s-au schimbat la inceputul acestui an).
Mi-a placut tot: macarea, pozitia complexului si a resturantului, curatenia, proprietari, barcagii, bucatar, ajutoarele de bucatarie, piscina, terenul de fotbal de volei, tiroliana, locul de joaca pentru copii, excursile, tarifele la bautura ... Tot tot tot

Recomand cu cea mai mare incredere

Semnalul Wi-Fi.
Nimic nu este perfect in lumea asta
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Gabriel B. - Ianca, Judetul Braila
( sejur: 30.04.2016 - 02.05.2016 )
8.5
Administratorul complexului este un om extraordinar, atent la toate detaliile, astfel incat , sa nu ducem lipsa de nimic...personalul unitatii , cabanele , restaurantul , locul de joaca pentru copii, imprejurimile, mancarea , totul este impecabil.

Drumul de acces de la bac Tudor Vladimirescu pana la complexul turistic , cca 40 de km de drum pietruit plin de denivelari , unde nu se poate circula decat cu maxim 30km/h
Semnal GSM foarte slab in zona , cel putin cel de la Orange, pe alocuri cateva liniute sa poti genera cate un apel .
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Loredana C. - Bucuresti
( sejur: 07.08.2015 - 09.08.2015 )
7.7
Amplasarea complexului tutistic este ideala pentru o iesire cu prietenii, cadrul este perfect,casutele te introduc din prima clipa in mediul de delta.
Din punctul meu de vedere amplasarea, drumul, chiar daca sunt 40 km drum de tara, merita!
Este un cadru de poveste, asta pana apare omul in peisaj.

Un mare minus pentru acest loc de poveste il reprezinta administratorul complexului. Acest lucru il stiam de anul trecut, dar am zis ca poate vazandu-ne un grup de tineri poate ca avut experiente neplacute si nu ne acorda incredere. Anul trecut am facut insistente sa ne plimbe cu barca, plateam... Dar nu a avut chef!Trecem peste, a fost anul trecut.
Si uite ca anul acesta organizez impreuna cu colegii o noua iesire la Complexul Tatanir, asumandu-ne aroganta administratorului.
Va recomanda celor care doriti sa mergeti in Complex Tatanir sa urmati toate indicatiile oferite de Turist Info in vederea rezervarii complexului.
Administratorul zice una si face alta. Spun acest lucru pentru ca am intimpinat urmatoare situatie, la rezervarea telefonica stabilesc cu domnul admnistrator ca raman preturile de anul trecut. Sa ne intelegem, cand spunem preturile de anul trecut ma refer la ce preturi la cazare a avut grupul nostru, nu la ce preturi are afisate pe Turist Info Complexul Tatatnir. Ei bine, totul mininat pana in dimineata de duminica cand a trebuit sa achit diferenta de bani pentru cazare...socoteala domnului administrator a fost alta! Aveam chiar si e-mailul de anul trecut cu preturile la cazare, dar tot nu a fost lamurit, sau nu a vrut sa fie lamurit!
Complexul nota 10, cel ce administreaza...
Răspunsul unității: ( 03.02.2016 )

Ne cerem scuze ptr neplacerile creeate,va asteptam in 2016 in aceeasi locatie,dar sub o noua organizare.Piscina cu sezlonguri,Loc de joaca copii,Teren de Minifotbal/Volei/Bagminton,toate obiectivele in curs de amenajare.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Constantin B. - Ploiesti
( sejur: 16.07.2015 - 19.07.2015 )
8.3
O atmosfera tipica pescareasca, personal serios si serviabil

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Loredana - Bucuresti
( sejur: 11.07.2014 - 13.07.2014 )
9.2
Locatia aplasata pe malul Dunarii, linistea si salbaticia zonei, fac din Complexul Tatanir o locatie ideala pentru o iesire cu prietenii.

Poate drumul de acces pana la Complex Tananir sa reprezinte un minus, dar chiar si asa merita!
Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare