Cabana Mountain View Paraul Rece, comentarii

Cabana Mountain View din Paraul Rece

Paraul Rece, str. Paraul Rece, nr. 2 ( la aprox. 8.7 km de centrul loc. Predeal )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Mountain View Paraul Rece


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Mountain View din Paraul Rece:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Andrei - Ploiesti
( sejur: 26.08.2016 - 28.08.2016 )
10
Pozitie deosebita, vila este in intregime construita din lemn masiv, curatenie, patul in fiecare camera mare si comod, baile arata excelent, cabina de dus moderna, televizor LCD atat in camere, cat si jos sala de mese.
Cabana Mountain View este de departe cea mai frumoasa dintre toate unde am fost.
Cei care au mai fost la aceasta cabana sigur vor reveni cu drag, datorita felului in care cabana arata, atat in interior(este unul deosebit) cat si in exterior, dar mai ales a conditiilor oferite.

Nu exista minusuri, Cabana Mountain View este de departe cea mai frumoasa dintre toate unde am fost.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Bogdan Ionut - Iasi
( sejur: 27.08.2015 - 30.08.2015 )
6.7
Cabana este una autentică fiind construită pe bîrne din lemn drept urmare interiorul rustic este plăcut ochiului,are o bucătărie utilată complet, un living generos,iar la capitolul curățenie stă destul de bine. În exteriorul cabanei veți avea parte de o priveliște superbă. Proprietarul cabanei este foarte amabil (administratorul însă nu se ridică la același nivel).

Cabana nu este dotată cu foișor drept urmare în zilele toride sau ploioase nu puteți sta afară și nici nu puteți face grătar (mergeți cu cărbuni de acasă deoarece în apropiere nu există niciun magazin. În curte spațiul verde al cabanei este foarte neîngrijit, de asemenea terasele, balustradele și alte părți exterioare din lemn ale cabanei au intrat în putrefacție și sunt periculoase. Cabana nu are în dotare o parcare (drept urmare autovehiculul trebuie lăsat expus la accidente într-un drum îngust).
Comentariu util ?
3 voturi 6 voturi

Carmen - Bucureşti
( sejur: 24.07.2015 - 26.07.2015 )
9
Liniște,aer curat,priveliște superba.

Nu funcționa centrală termică pentru asigurarea apei calde.Situația a fost remediată în circa o oră.
Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi
CONTACT
Tumerdem Deniz
0726 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare