Chalet Weinkeller Parang, comentarii

Chalet Weinkeller din Parang

Parang, str. Bujorului, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Chalet Weinkeller Parang


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie Chalet Weinkeller din Parang:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cristina - Timisoara
( sejur: 31.01.2015 - 06.02.2015 )
9.5
Dotari de top...in bucatarie, in camere, in baie dar si la gratar, curatenie exemplara, extrem de aproape de telescaun, liniste. Asteptarile noastre au fost depasite.

Scara exterioara de acces ar putea sa aiba balustrada pe ambele parti.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Sorin S. - Petrosani
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 04.08.2014 )
10
Promptitudine si seriozitate.

Răspunsul unității: ( 07.08.2014 )

Ne pare rau ca toate incercarile Dvs de a va petrece un week-end la noi, au fost sortite esecului. Poate in viitor norocul va va surade :)
Cu prietenie,
echipa Weinkeller.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Cristian I. - Cluj Napoca
( sejur: 20.07.2014 - 26.07.2014 )
9.7
Oamenii ăştia s-au gândit la toate. Am găsit la cabană tot ce ne-a trebuit, atmosfera a fost liniştită, curăţenia impecabilă. Iar locul este perfect, puţin retras, astfel încât să ai linişte, dar nu departe de punctul de acces pe trasee. M-aş fi întors a doua zi dacă era după mine.

Absolut niciunul
Răspunsul unității: ( 07.08.2014 )

Un alt grup in fata caruia ne scoatem palaria !

Mai poftiti pe la noi :) !

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Daniela - Timisoara
( sejur: 06.12.2013 - 08.12.2013 )
10
Conditii excelente, mai mult de atat nu cred ca poti sa iti doresti de la o cabana, super utilata si dotata, oameni deosebiti, in concluzie week-end-ul petrecut a fost unul deosebit mai ales ca ne-a ajutat si vremea si am avut parte de un peisaj de poveste. Revenim ori de cate ori avem posibilitatea cu cea mai mare placere.

Răspunsul unității: ( 29.10.2014 )

Intotdeauna suntem bucurosi cand aflam ca oaspetii nostri s-au simtit bine la Chalet Weinkeller. Va asiguram ca ne vom stradui sa oferim si pe viitor cel putin aceleasi conditii. Va asteptam oricand cu drag.
PS
Ar fi ceva extraordinar, sa fie toti turistii, de un asa bun simt cum a fost grupul Dvs.

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi

Rodica - Timisoara
( sejur: 22.06.2013 - 24.06.2013 )
10
Cabana bine asezata - o oaza de liniste , nu departe de telescaun , bucatarie super utilata , camere curate , sauna - o binecuvintare dupa o zi de hoinarit prin munti , personal cum rar gasesti , preturi foarte bune.

Răspunsul unității: ( 02.07.2013 )

Multumim, ne bucuram ca a fost un sejur reusit chiar daca ploaia a stricat putin planurile. Va asteptam cu drag oricand.

Comentariu util ?
12 voturi 0 voturi

Cristina - Timisoara
( sejur: 17.05.2013 - 19.05.2013 )
9.8
Cabana este incredibil de bine dotata in cele mai mici detalii (de la ustensilele si electronicele din bucatarie pana la clemele de prins parul si medicamentele din baie sau jocurile de societate si `rontaielile` puse toate gratis la dispozitia clientilor) iar bunul gust este la el acasa. Amplasare perfecta, destul de departe de drumul principal pentru a te bucura de liniste dar cu acces foarte usor la telescaun.

Un spatiu de depozitare a hainelor in dormitoare ar fi binevenit.
Răspunsul unității: ( 22.07.2013 )

Gata ! S-a rezolvat ! Doar sa ne spuneti si se rezolva :) Va asteptam cu drag oricand !

Comentariu util ?
11 voturi 0 voturi

Carina - Timisoara
( sejur: 30.04.2013 - 03.05.2013 )
9.3
Foarte curata, dotari multiple si de calitate superioara; o oaza de civilizatie intr-o zona (in prezent destul de defavorizata) frumoasa dar plina de mizerii.

Răspunsul unității: ( 13.05.2013 )

Suntem bucurosi ca ati avut un sejur frumos la noi. Ne straduim in permanenta sa corectam micile probleme ce pot aparea, dar din pacate nu putem corecta bunul simt al oamenilor; credeti-ne ca facem tot ce ne sta in putere sa pastram muntele curat, dar nu suntem sprijiniti in niciun fel, nici macar de autoritatile locale. Speram ca in timp ne vom civiliza si noi, ca popor, si vom respecta mai mult bunul comun. Va multumim pentru aprecieri si va asteptam sa ne calcati din nou pragul.

Comentariu util ?
18 voturi 0 voturi
CONTACT
Info line
0788 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare