Cabana Telescaun Parang - TURIST INFO .ro

Cabana Telescaun din Parang

Parang, nr. 1  
Despre Cabana Telescaun
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
2 recenzii

Ne-am simtit foarte bine pe toata durata excursiei. Atmosfera de la cabana a fost una deschisa, calda, primitoare. Ne-am simtit `ca acasa`. Deja ne gandim cu drag si bucurie la momentul revenirii!

... citeste mai mult

Cabana este amplasata in masivul Parang, la cota 1700m, in imediata apropiere a statiei de telescaun si a partiei de schi. Accesul se poate face si cu automobilul, dar numai cu automobile off-road.

Cabana este strucuturata in parter si etaj, avand un apartament cu 4 locuri ,cu baie proprie, cu Tv Lcd, fiind amplasat la parter, iar la etaj sunt 2 camere matrimoniale cu baie proprie si Tv Lcd. De asemenea, 1 camera cu paturi etajate(pt patru persoane) cu baie proprie, respectiv 1 camerea cu pat matrimonial mare 16Ox200 si o canapea de aceeasi dimensiune , foarte confortabila (se inchiriaza pt 2 sau 4 persoane ,in functie de necesitatile clientului, la tarife diferentiate in raport cu numarul de persoane) ,cu baie proprie. Apartamentul de la parter si cele 2 camere matrimoniale au un design rustic ,fiind date in folosinta in anul 2013 iar celelalte doua camere sunt recent renovate,la sfarsitul anului 2014.
Toti clientii au acces la bucataria complet utilata .

La noi se poate ajunge pe unul dintre drumurile nationale Dn66 sau european E79, respectiv din orasul Petrosani, judet Hunedoara, sunt aproximativ 15km pana la statia de telescaun cu ajutorul caruia se ajunge la cabana telescaun.

Statiunea Parang fiind situata la altitudine mare, va ofera posibilitatea de a schia pana in apropierea sezonului cald.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
barbar
frigider in unitatefrigider in unitate
gratar/barbequegratar/barbeque
sala de mesesala de mese
semineusemineu
terasaterasa
tichete de vacantatichete de vacanta
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 14 adulți și 4 copii în 5 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Eugenia Craciunescu
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare