Cabana Groapa Seaca Parang - TURIST INFO .ro

Cabana Groapa Seaca din Parang

Parang, soseaua Dn7a  
Despre Cabana Groapa Seaca
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Cabana Groapa Seaca este situata in extremitatea Nordica a Masivului Parang, in vecinatatea complexului de caldari glaciale, care ofera un peisaj alpin de un pitoresc deosebit.

Accesul la cabana se face pe drumul national 7a, drum care te introduce din primele secunde in vacanta de poveste. Serpuirea de 18 km ce porneste din Petrosani, printre stancile maiestoase de pe chiele Jietului, presarate cu delicate cascade, ce vara te incanta cu apa cristalina ce se revarsa in raul Jiet si iarna te desfata cu perdeaua de turturi formata parca special pentru incantarea sufletului turistului, se sfarseste in fata cabanei Groapa Seaca.

Pe perioada de vara se poate opta si pentru varianta Sebes-sugag-obarsia Lotrului-pasul Groapa Seaca, pe drumul 67c, un defileu de vis intins pe o distanta de 123 km, cu un drum ca in palma, acesta fiind realizat de curand, portiunea facand parte integranta din soseaua Transalpina sau de ce nu, venirea la cabana se poate face si dinspre Novaci-ranca-gropa Seaca distanta de 40 km, pe aici putand admira Transalpina cunoscuta si sub numele de "Drumul Regelui".

Ca orice cabana alpina, Groapa Seaca ofera un confort decent, potrivit pentru persoanele fara prea multe pretentii, in camere cu doua pana la patru locuri. Are grupuri sanitare cu apa curenta, bar, sala de mese si o curte interioara amenajata rustic, unde poti juca linistit o tabla, un remi sau un sah.


FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
restaurantrestaurant
room serviceroom service
sala de mesesala de mese
se accepta animalese accepta animale
semineusemineu
terasaterasa
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camere cu balconcamere cu balcon
sobe de teracotasobe de teracota
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 38 adulți în 13 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Ribu Loredana
0766 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare