Restaurant Alpin Paltinis. Telefon Restaurant Alpin
path
Caută cazare în:
pixel
box
Despre Paltinis:
Despre Paltinis
Obiective turistice Paltinis
Evenimente turistice si agrement Paltinis
Poze Paltinis
Harta Paltinis
Programul autobuzelor
Partii de ski

Paște 2018 Paltinis
Crăciun 2017 Paltinis
Revelion 2018 Paltinis
box
pixel

Restaurant Alpin PaltinisAdresa: Paltinis, DJ 106 A Sibiu - Paltinis, Km. 15
Telefon: 0269 222 917 ( Ioan Gavrila )
Fax: 0269 557 337
Capacitate: 200 locuri


Detalii restaurant

Prezentare

Restaurant Alpin aflat in incinta pensiunii cu acelasi nume, va asteapta sa gustati preparatele din bucataria romaneasca si preparate realizate la cerintele clientilor.

Sarut mana pentru masa! Sa va fie de bine! E urarea si totodata raspunsul ardelenilor in urma fiecarei mese imbelsugate si satioase.

Exact. E ora mesei. Ca sa va sporim pofta de mancare creata de aerul tare de munte va oferim denumirile catorva din specialitatile noastre: tochitura a la Alpin, balmos cu branza de burduf, muschi sibian, pastrama de oaie si pastrama de porc, carnati, diverse sortimente de slanina, toba, caltabos, telemea de oaie si de vaca, gratar din carne de miel, oaie sau porc. Bineinteles putem gati orice indiferent cat de sofisticata ar fi cererea dumneavoastra (tineti totusi cont ca va aflati la o pensiune si nu la Burj Al Arab). Asadar e suficienta o instiintare prealabila si va putem pune la dispozitie felurile de mancare dorite.

Grupurile de "drumeti petrecareti"? Sunt binevenite. Restaurantul pensiunii e arhi-incapator: 200 de locuri iar salonul pentru mic dejun ofera inca 20 de locuri suplimentare! Tot la cerere putem asigura sursa principala de distractie: orchestra cu instrumentisti autentici si solisti vocali experimentati sau muzica mecanica.

Savurosul vin al casei n-o sa va dea dureri de cap a doua zi. Va asiguram. Totusi pentru cei "mai putin experimentati" avem pregatite metode interesante anti-mahmureala. Sus paharul si. . . sa cante lautarul!