Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Rustică din Păltiniș grade grade grade

Păltiniș, str. Principală Zona Platoș, nr. lot1 -
Nota 10.0 / 42 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Razvan P din Sibiu
nota: 10
schedule 14.04.2024
O experienta foarte frumoasă! Vila este aproape de drumul principal, zona este liniștită și frumoasă, aproape de natură. Încăpătoare, curată, nu am avut nicio problemă. Parcarea este încăpătoare, a ținut ~7 mașini și ar mai fi intrat. Grătarele foarte faine. Recomand și o sa mai revin!
   Marius din Moldova
nota: 10
schedule 12.03.2024
Am petrecut un concediu de neuitat la "Vila Rustica"! Propietarii foarte primitori și interesați de nevoile clientului. Locația este amplasată aproape de șosea, într-o zonă liniștită și are o priveliște minunată, curățenie, căldură, livingul mare, bucatariile sunt utilate cu tot ce ai nevoie. Curtea este foarte mare și frumos amenajată, în curte se mai află o filigorie, barbeque dotat cu 3 grătare și sobă. O locatie frumoasa, curatenie exceptionala, personal serios, amabil si cald. Confort si conditii extraordinare. Oricand o sa revenim cu drag. Merita vazuta. Totul este la superlativ.
   Valentina din Moldova
nota: 10
schedule 12.03.2024
O primire călduroasă, zona buna, gazda a fost foarte amabila și prietenoasa. Ne-am simțit foarte bine. Camerele sunt curate. Recomand cu încredere.
   Luminita din Sibiu
nota: 10
schedule 12.03.2024
Am avut un sejur extraordinar si de neuitat! Locatia superba, ambianta foarte placuta si primitoare, confort maxim! Recomand tuturor care vizitează zona și voi reveni cu cea mai apropiata ocazie!
   Mariana din Cisnadie
nota: 10
schedule 05.03.2024
Vila este pozitionata intr-o zona superba si linistita, cu peisaje deosebite in apropierea soselei principale, acces usor in parcarea vilei. O locatie frumoasa, curatenie exceptionala, personal serios, amabil si cald. Confort si conditii extraordinare. Oricand o sa revenim cu drag. Merita vazuta. Totul este la superlativ. Recomandam cu drag. Excelent.
   Maria din Timisoara
nota: 10
schedule 20.02.2024
O pensiune deosebita din toate punctele de vedere, dotata cu tot ce este necesar. Accesul la pensiune se face foarte usor, atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Nu este nevoie de masina 4*4. Curatenia este exemplara. Proprietarii sunt niste oameni deosebiti.
Răspunsul unității:
MULTUMIM FRUMOS DE APRECIERE
poze recenzie
   Eugen din Timisoara
nota: 10
schedule 16.02.2024
Foarte bună experiența, toate camerele sunt dotate cu baie, bucătaria utilată cu toate cele necesare, este si a 2-a bucătarie la etaj, living spațios la parter pentru reunirea tuturor celor cazați, curte/parcare pentru masini, zona de grătare încapătoare cu terasă, într-un cuvânt tot ce este necesar, gazda foarte amabila si ne-a rezolvat toate cerintele. Trebuie repetată experiența. Mulțumim.
Răspunsul unității:
Br>Mulțumim frumos de apreciere. Ne bucurăm tare mult că v-ați simțit bine la noi și vă mai așteptăm cu mare drag
   Petri Jurescu din Timisoara
nota: 10
schedule 05.02.2024
Excelent!!! Totul la superlativ, o sa revenim cu siguranta! Zona de gratare este foarte bine echipata si cu siguranta in perioada de vara si terasa este excelenta. Distanța fața de principalele puncte de interes este foarte mica si in timp foarte scurt se poate ajunge la toate obiectivele principale din Paltinis.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos de apreciere. Ne bucurăm tare mult că v-ați simțit bine la noi și vă mai așteptăm cu mare drag
   Dinu A.. din București
nota: 10
schedule 07.01.2024
Vom reveni cu drag! Foarte aproape de Arena Platoș! Deși rezervasem camera de 3 locuri, ni s-a oferit la aceeași valoare, apartamentul! Camerele mari, curățenie exemplară, calde, bucătăria cu tot ce este nevoie, 2 combine frigorifice mari, proprietarul extrem de serviabil!
Pentru ca lenjeria să fie albă, impecabilă și prosoapele, erau îmbălsămate cu ulei extrem de puternic (pentru că copilul și soțul sunt alergici), au făcut tot posbilul și le-au schimbat! (vina este a spălătoriei din sibiu - am întrebat și la alte pensiuni!) Mulțumim!
Răspunsul unității:
Multumim frumos de apreciere. Si ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi. Va mai asteptam cu mare drag!
   Nicolae din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.09.2023
O pensiune extraordinara din toate punctele de vedere. Am petrecut un cocediu deosebit. Este o pensiune dotata cu absolut tot ce este necesar. Camerele, baile si spatile comune sunt foarte curate si bine dezinfectate. Exista posibilitatea de servire a mesei atat pe terasa, cat si in filigorie sau in curtea pensiunii. Gazdele sunt niste persoane deosebite. O recomandam cu mare drag si altor turisti. Si promitem sa mai revenim.
   Luciana din București
nota: 10
schedule 01.08.2023
Vila este foarte bine poziționată, cu vedere larga spre munte, este foarte spațioasă, cu locuri generoase de servire a meselor în aer liber, atat pe balcon cât și în curte, toate foarte bine dotate și așezate dichisit. Totul este curat și în ordine, gazdele sunt foarte primitoare și sociabile. Masa se poate servi la un restaurant din apropierea vilei. Aerul este pur, ozonat, iar liniștea este la ea acasă. Alegerea vilei Rustica este o alegere foarte bună!
Răspunsul unității:
Multumim frumos de apreciere si va mai asteptam.
   Stănuleț Dana din Sibiu
nota: 10
schedule 16.03.2023
Locatie foarte bună, aproape de arena Platoș, gazde primitoare, camere foarte bine dotate, bucâtării dotate cu tot ce trebuie, foarte curat. Curte dotată cu filigorie și loc ptr grătar. Excelent, ne-am simțit minunat! Copiii s-au bucurat de zăpadă, de cursuri de schi, de plimbare cu telescaunul, drumeții și de săniuș. Mulțumim ptr tot, o sâ revenim în vară!
Răspunsul unității:
Multumim frumos de aprecire.
poze recenzie
   Oana din Cluj
nota: 10
schedule 07.03.2023
Personal amabil si prietenos, tot timpul gata sa iti sara in ajutor. Vila a fost pe placul nostru, camere curate, confortabile. Vila este situata la o distanta perfecta fara de partia de ski, arena platos. Distanta se plate parcurge pe jos in scurt timp. Raport pret calitate corect.
   Lukacs Andrei din Brașov
nota: 10
schedule 17.02.2023
Am avut onoarea și plăcerea sa ajungem la aceasta minunata locație, sa petrecem momente frumoase, înconjurați de peisaje minute și un loc minunat. Gazdele ne-au primit cum se cuvine și ne-am simțit ca la noi acasă. Recomand, cu toată încrederea, vom mai reveni, cu siguranță.
Răspunsul unității:
Multumim frumos de apreciere.
   Popescu Mihai din Brasov
nota: 10
schedule 15.02.2023
Este o pensiune foarte frumoasa, pozitionata intr-o zona cu peisaje deosebite. Dezinfectia si curatenia, atat in spatile comune, cat si in baiile si camerele pensiunii, se face foarte meticulos. Proprietarii sunt niste oameni deosebiti. Nu avem nimic ce sa reprosam acestor oameni. Felicitari gazdei si promitem ca o sa revenim, cu mare placere.
Răspunsul unității:
Multumim frumos de apreciere.
   Radu din Sibiu
nota: 10
schedule 10.02.2023
O pensiune deosebita din toate punctele de vedere, cu niste proprietari deosebiti si foarte dotata cu tot ce este necesar pentru a-ti oferi un concediu de vis. Camerele, bucataria si spatiile comune sunt foarte curate. Este localizata intr-o zona de poveste, cu niste peisaje deosebite.
Răspunsul unității:
Multumim frumos
poze recenzie poze recenzie
   Buță Daniel din Tarnaveni
nota: 10
schedule 06.02.2023
O locație frumoasa pentru un weekend plăcut și frumos mai ales la zăpadă care am avut-o! Cu o gazda primitoare și foarte amabila, care a făcut tot posibilul sa ne simțim bn. Recomand locația, cu încredere, preț foarte bun, curățenie, căldură toate la un loc o locație de vis! Mulțumim frumos!
Răspunsul unității:
Multumim frumos de apreciere. Ne bucuram fparte mult ca v-ati simtit bine la noi si va mai asteptam
poze recenzie poze recenzie
   Nedelea Silvestru din Brasov
nota: 10
schedule 29.01.2023
Super locatie, este la 100 de m de partie. Bestiale imaginile de la etajul 2! Gazdele extrem de primitoare, chiar nu ne asteptam, totul curat! Daca vrei o relaxare pe cinste cu prietenii tai, mergi la vila Rustica! Recomand, toata increderea!
Răspunsul unității:
Multumim frumos
   Ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.11.2022
Este o vila fermecătoare, echipata cu toate cele necesare pentru a petrece un concediu de neuitat. Un loc in care te poți odihni cu adevărat, departe de agitația urbană. Aer curat, liniște și curatenie. Camerele, băile și spațiile comune sunt foarte curate. Personalul gata sa fie de folos pentru orice solicitare, dar in aceleasi timp discret. Singura pensiune in care proprietarii sunt dispuși sa meargă cu turiștii pe trasee montane. Felicitări proprietarilor.
Răspunsul unității:
Multimim frumos de apreciere
poze recenzie poze recenzie
   Dan din Brasov
nota: 10
schedule 03.11.2022
Vila este pozitionata intr-o zona cu peisaje de vis. Este dotata cu tot ce este necesar pentru a petrece un concediu de neuitat. Bucatariile sunt dotate cu tot ce ai nevoie. Camerele si baiile sunt foarte curate si frumoase. Curtea vilei este foarte frumoasa si mare cu posibilitate de parcare a masinii in curtea vilei. Curtea este dotata cu 3 barbeque, soba, terasa acoperita, terasa neacoperita, filigorie. Cu alte cuvinte, totul este superb, incepand de la amabilitate si promptitudinea personalului in rezolvare problemelor turistului si ai face pe tursiti sa se simta cat mai bine si terminand cu frumusetea pensiunii si curatenia. Felicitari gazdei si promitem ca o sa revenim cat mai curand, este una dintre putinele pensiuni din tara unde ne-am simtit extraordinar.
Răspunsul unității:
Multumim
   Radu din Sibiu
nota: 10
schedule 19.10.2022
Vila este situata intr-o zona foarte frumoasa, cu niste peisaje deosebite. Baile si camerele sunt foarte curate si frumoase. Spatiul comun si bucatarille sunt foarte curate. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar. Posibilitatea de servirea mesei in diferite locuri, in functie de preferinte: livingul vilei, pe terasa, in filigorie sau in curtea vilei. Este, cred, singura vila din Paltinis care are brazi in curte.
poze recenzie
   Chircu Eduard din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.08.2022
Un loc minunat, situat intr-o zona cu priveliste superba. Totul a fost in regula, curat, igienizat. Vila dotata cu tot ce ai nevoie. Curtea aranjata frumos, cu parcare, gratare, mese, scaune si 2 pisoi jucausi.
Răspunsul unității:
Multumim frumos de apreciere
   Mihaela din Sibiu
nota: 10
schedule 09.05.2022
Un loc minunat, o liniste deplina, oameni frumosi si primitori, sa nu mai zic ca totul a fost curat si igienizat! Fiecare camera cu baie, sala mare perfecta pentru orice eveniment, utilata complet cu tot ce ai nevoie, deci per total pot spune doar perfect din toate punctele de vedere!
O recomand cu toata increderea, merita sa faci un chef de neuitat!
Răspunsul unității:
Multumim frumos de apreciere
   Bodea Eugenia din Alba Iulia
nota: 10
schedule 01.02.2022
Vila este amplasata intr-o zona cu peisaje deosebite și linistita, pentru a petrece un concediu de neuitat. Vila este dotata cu tot ce este necesar. Se pune foarte mare accent pe curatenie și dezinfecție. Proprietarii sunt foarte primitori și prompți în rezolvarea cerințelor clienților. Vila dispune de un living foarte mare, 2 bucătării dotate cu tot ce este necesar, terasa. Curtea este dotata cu parcare, filigran și 3 grătare.
   Petru din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 23.01.2022
Gazda foarte amabila și ospitaliera. Curățenie și ordine peste tot in pensiune și in curte. Condiții foarte bune și primitoare. Caldura din camere și spațiile comune este din plin. Camerele au toate dotările necesare, iar bucătăria comuna de asemenea este utilată complet.
Răspunsul unității:
Multumim frumos
   Abel din Cordau
nota: 10
schedule 20.01.2022
Gazde foarte amiabile și serviabile. Curtea pensiunii este una dintre cele mai frumoase din stațiune, cu loc de parcare in curtea pensiunii. Curtea mai dispune de o filigorie foarte mare dotata cu 3 grătare și o soba. Vila este foarte bine dotata cu tot ce este necesar, dispune de o terasa acoperită și una neacoperită. Curățenia este făcută de nota 10. Am avut un sejur de neuitat, felicitări gazdei!
   Balagiu-popa Florina din Cordău
nota: 10
schedule 04.09.2021
Este o pensiune foarte frumoasa asezata intr-o zona superba cu peisaje deosebite cu niste proprietari foarte cumsecade si primitori.

Curtea este foarte mare si frumosa dotata cu filigorie si 3 gratare plus soba.

Vila mai este dotata cu terasa acoperita si neacoperita. Camerele si interiorul pensiunii sunt foarte curate si frumoase.vila este dotata cu 2 bucatarii foarte bine aprovizionate cu tot ce este necesar.
poze recenzie
   Bercea Mihai din Marpod
nota: 10
schedule 22.02.2021
O vila foarte frumoasă și foarte curata din toate punctele de vedere. Posibilitate de luare a mesei atât în living, cat si afara pe terasa. Dezinfectarea vilei se face foarte bine. Bucataria este dotată cu tot ce este necesar cuptor cu microunde, masina de spălat vase, prăjitor de pâine filtru cafea vesela etc. Camerele sunt foarte curate.

Căldura în pensiune este de 23 grade, apa calda non-stop (fierbinte). Gazde foarte calde, primitoare și amabile pentru a face clienti sa se simtă cat mai bine in concediu. Multumim gazdei!
   Andor Abel din Oradea
nota: 10
schedule 13.01.2021
Locația este superba, cabana este foarte frumoasa, un loc cald cu proprietari primitivi și supeer de treaba. Merita sa fie vizitată aceasta localitate, dar mai ales aceasta cabana superba și persoane bune!
Răspunsul unității:
Multumim de apreciere!
poze recenzie
   Elisei Andor din Cordau
nota: 10
schedule 13.01.2021
Excelenta locatia, cabana, proprietarii, totul a fost minunat. Camerele curate, bucataria in care ne-am facut mancarea a foat dotata cu de toate, excelent. Am petrecut un concediu splendid.
Răspunsul unității:
Multumim de apreciere!
poze recenzie
CONTACT
Popa Octavian
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Popa Octavian
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0744 781 674
WhatsApp