Vila Rustica Paltinis, comentarii

Vila Rustica din Paltinis

Paltinis, str. Principala, nr. lot1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Rustica Paltinis


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Rustica din Paltinis:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Angela - Bucuresti
( sejur: 10.09.2016 - 11.09.2016 )
10
Pensiunea este bine amplasata, usor de gasit, camerele sunt curate, ca de altfel toata vila. Bucataria este foarte bine utilata cu tot ce este necesar, exista doua frigidere mari. Dl Popa si sotia sa sunt niste oameni foarte amabili. Am fost intrebati unde dorim camerele si am optat pentru camere la etaj unde am avut si balcon si o priveliste foarte frumoasa. Seara, s-a dat drumul la caldura in camere.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Teodor-gabriel - Beclean
( sejur: 08.02.2016 - 12.02.2016 )
8.3
Gazdele sunt de nota 10. Spatiu un pic cam mica pentru o camera tripla. Curatenia ok, distanta fata de partie nu e mare, dar daca ai echipamentul de schi trebuie sa mergi cu masina.

Statiunea in sine lasa de dorit. Am gasit doar 2 restaurante si la alea raportul calitate pret lasa de dorit. Nu e nici un magazin sau farmacie in localitate, ce sa mai vorbim de bancomat..... Fiind vacanta cei de la partie au declarat `varf de sezon` si aproape au dublat preturile.
Răspunsul unității: ( 01.04.2016 )

Da ii adevarat camera este de 3 persoane si nu de 4 perosoane cum am fost de acord sa va lasam 4 persoane in camera la acelasi pret de 3 persoane. Este si normal camera sa va para mica pentru 4 persoane, cand de fapt este de 3 persoane.

Comentariu util ?
5 voturi 5 voturi

Mihaela - Bucuresti
( sejur: 04.01.2016 - 09.01.2016 )
9.2
Cabana foarte calduroasa, living mare, bucataria bine dotata, curtea frumoasă, acces usor spre partie, proprietarul foarte amabil si dispus să ajute la nevoie.

Un cuier, pantofar, spatiu de depozitare in holul principal ar fi util, la fel si in camere, macar cate un cuier incapator. O baie de serviciu la parter. Saltelele din camere, desi noi, sunt cam inconfortabile
Amplasarea pe harta e gresita, cabana este mai jos,ar trebuie corectat pentru a evita confuziile
Răspunsul unității: ( 05.07.2016 )

Sau montat in fiecare camera cuiere, dulapuri. Baia de serviciu dupa cum a-ti observat este in constructie si la saltele nu este din vina noastra sunt noi asta puteti face reclamatie la producator. Va multumim pentru sugestii!

Comentariu util ?
6 voturi 3 voturi

Vlad R. - Cluj-napoca
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 02.03.2015 )
10
Desi nu s-a contretizat sejurul, vreau sa subliniez amabilitatea si interesul personalului care ne-au contactat in repetate randuri pentru a se asigura ca gasim camera pregatita si incalzita cand ajungem la destinatie.

Răspunsul unității: ( 09.09.2016 )

Multumim pentru apreciere!

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Popa Octavian
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare