Pensiunea Rafael Paltinis, comentarii

Pensiunea Rafael din Paltinis

Paltinis, DJ 106 A, km 29  vezi hartă
Recenzii

Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (2)

Lasa un comentariu via FACEBOOK:


Comentariul via Facebook va fi vizibil pe pagina dvs. de Facebook, pentru prietenii dvs.

Puteti lasa recenzii complete pe TURIST INFO doar daca rezervati sejurul dvs. prin formularul SOLICITA CAZARE
Daca hotelierul raspunde afirmativ solicitarii dvs. (rezervare acceptata) veti primi pe email invitatia de a scrie o recenzie, la 3 zile dupa terminarea sejurului.
Insistati sa platiti avans pentru sejurul dvs. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Taut Diana - Cluj-napoca
( sejur: 11.08.2014 - 14.08.2014 )
8
Pensiunea se afla intr-o zona linistita, cu acces ok la drumul principal. Terasa exterioara ofera o panorama verde foarte frumoasa. Exista un mic loc de joaca pentru copii. Personalul este in general binevoitor. Multa liniste, verdeata, atmosfera relaxanta de vacanta. Daca se remediaza micile probleme, e un loc perfect pentru o minivacanta linistita cu sau fara copii.

Nu toate zonele din imprejurul pensiunii sunt securizate corespunzator, ceea ce poate fi o problema pentru familiile cu copii mici. De exemplu, la locul de joaca scara de urcare la tobogan este abrupa. Dincolo de scara nu este niciun gard ok, se deschide direct valea. Peste tot ies bucati de sac din pietris, copiii se pot impiedica.
Dupa un vant puternic, parazapezile de pe acoperis stateau sa cada. Oricine trecea prin spatele cabanei se putea trezi cu unul in cap. Am semnalat acest lucru administratorului si mi s-a spus ca nu are scara si ca turistii nu au ce cauta oricum in spatele cabanei (desi nu exista niciun semn de interzis pe nicaieri sau vreun fel de avertisment). Asa ca doar din pur noroc nu s-a intamplat nimic regretabil.
Atentie! Pensiunea se inchide la 10 asa incat daca va doriti sa luati masa la vreun restaurant din apropiere trebuie sa va grabiti inapoi pana la 10 pm.
Dintre nemultumiri, unele au fost sesizate si personalului unitatii, in timpul sejurului.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Carmen - Bucuresti, Sector 1
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 07.05.2014 )
1
Nu are.

Nu am ajuns niciodata la Pensiunea Rafael, pentru ca rezervarea care am facut-o nu s-a concretizat. Prin urmare nu ma voi caza la aceasta pensiune nici pe viitor. Administratorul pensiunii a anulat rezervarea facuta, confirmata si cu un avans achitat, pentru ca nu a considerat ca are vreo obligatie fata de noi. Concluzie: criteriile de cazare sunt subiective, personalul lipsit de orice urma de profesionalism. Consider ca ar trebui sa isi ridice calitatea serviciilor la nivelul pretentiilor reflectate in pret.
O mare dezamagire.
Raspunsul unitatii: ( 09.05.2014 )  
Intr-adevar nu ati ajuns nici o data la Pensiunea Rafael pentru ca nu ati facut nici o rezervare!! Faptul ca ati facut o plata in avans fara a primi o confirmare de existenta locurilor de cazare nu cred ca plaseaza responsabilitatea asupra noastra!
Drept urmare nu cred ca este cazul sa ne puneti profesionalismul la indoiala fara a beneficia de serviciile noastre.
 
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Ologeac Razvan - Bucuresti
( sejur: 22.06.2013 - 23.06.2013 )
10
Pensiune foarte curata , personal amabil.
Intradevar, asa cum am citit in alte recenzii, nu exista masa si scaune in camera dar aceasta este un avantaj deoarece am fost cu un copil mic iar mobilierul minimalist scade riscul accidentelor.
Oricum pentru cei care vin la Paltinis sa stea doar in camera , mai bine raman acasa.

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi

Ungureanu Olivia - Bucuresti
( sejur: 13.04.2012 - 16.04.2012 )
9
Masa si cazarea sunt foarte bune, locul este retras, prielnic celor stresati de oras.

Nu sunt posibilitati de agrement.
Comentariu util ?
9 voturi 0 voturi

Mindrut Dorian - Constanta
( sejur: 09.01.2012 - 14.01.2012 )
9.8
Mobila cu gust, in general aranjamentul este perfect, personal amabil.

Saltele prea moi, eu avand probleme cu spatele, dar cu 2 perne in plus am avut confortul dorit; aerul putin cam uscat in camere, e de preferat sa se plaseze pahare cu apa in apropierea caloriferului.
Comentariu util ?
5 voturi 1 vot
CONTACT
Mircea Macarei
0726 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare De ce să trimiţi solicitarea prin formular

 

Craciun | Revelion | PasteTurist Info © 2014 Romania Confidentialitate | Termeni | Contact | Cont de AdministrareSimoB