Complex Turistic Alpina-Casi Paltinis, comentarii

Complex Turistic Alpina-Casi din Paltinis

Paltinis, str. Principala, nr. 222  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Alpina-Casi Paltinis


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Alpina-Casi din Paltinis:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Florin - Navodari
( sejur: 30.12.2016 - 03.01.2017 )
4.5
Doar peisajul nimic din ce a oferit pensiunea

Geam ornament aproape pe toata usa la baie se vedea tot din camera iar noi aveam un copil de 13 ani cu noi.geam transparent la fereastra baie. Mancarea nu a fost conform așteptărilor puțină si fără a putea alege la prânz și cina. Servirea jalnica. Pretul foarte mare față de ce sa oferit 3900 lei 4 nopți doi adulti si un copil nu sa oferin nici pentru jumatate din suma serviciile.restaurant foarte mic pentru revelion si continuare. Am parcat in strada pe drumul national parcarea ofera la jumătate din capacitatea pensiuni. Doar 4 programe la tv. In camera un calolifer cu aeroterma care baga mai mult vânt. Toti cei care au stat la masa cu noi nu au fost multumiti au semnalat proprietarului dar proprietarul era indiferent la relatări chiar lua tot in gluma
Cum arata camerele in poze sun superbe in realitate dar noi am fost cazati in camera mica invechita singurul plus peisajul. Ce sa promis înainte de cazare nu au fost nici pe jumatate atinse .preț mare .restaurant mic fără nici o varietate de mâncare. Servire proastă .parcare mica .etc
Răspunsul unității: ( 09.01.2017 )

Buna ziua,

Va multumesc pentru parerea dumneavoastra. Tin totusi sa precizez cateva asptect.
Geamul de la fiecare usa, in special la baie e opac ! Referitor la mancare, inteleg ca nu sunteti multumit ca nu s-a oferit posibilitatea alegerii pranzului si cinei. Asta se intampla pentru ca in pachetul ales, meniul este prestabilit, iar dumneavoastra ati fost de acord cu el. Daca ne-ati fi semnalat din timp ca doriti alta varianta cu siguranta v-am fi facut pe plac. Mereu ne pliem cerintelor si ne dorim ca ai nostrii clienti sa fie multumiti.
La tv 4 programe ? Cel mai probabil a avut o defectiune televizorul - caz in care va recomand pe viitor sa semnalati conducerii asta, eu personal acum aflu. Ne-am fi ocupat cu promtitudine.
Referitor la semnalarea fata de proprietar, referitor la luatul in gluma cu respect, va contrazic cu desavarsire.
Cunosc foarte bine cat de implicata e fiecare persoana in oferirea celor mai bune servicii clientilor, acea implicare transmisa de proprietar, care mereu se asigura ca sejurul fiecarui client sa fie cat mai placut, nu amuzant si luat in bataie de joc cum mi-ati descris dumneavoastra !

Comentariu util ?
1 vot 2 voturi

Anca - Bucuresti
( sejur: 03.01.2016 - 08.01.2016 )
7.8
Mi-a placut cum este organizata pensiunea, distanta fata de baza partiei, existenta restaurantului, curatenia din interior, promptitudinea ospatarilor si modul lor de abvordare a clientilor, desing-ul pensiunii.

Serviciile la camera lipsesc cu desavarsire, probabil e nevoie de mai multe menajere.
Nu a venit nimeni timp de 5 zile sa ia gunoiul si nu era gel de dus in baie, normal ar fi fost sa fie.
Comentariu util ?
7 voturi 0 voturi

Felicia - Timisoara
( sejur: 30.05.2015 - 01.06.2015 )
5.2
Pensiunile frumoase,curate, camerele mari, apartamentele sunt deosebite - generoase

Serviciile de masa - sub orice critica, nimic din ceea ce scris in meniu nu exista in bucutarie.
de fiecare data ni se spunea ca dureaza un timp pana vine mancarea deoarece aveau un grup ( noi eram cam 16 persoane - oare ce eram? nu tot un grup)
Comentariu util ?
8 voturi 6 voturi

Mihaela - Galati
( sejur: 16.01.2015 - 18.01.2015 )
3.8
Nu e cazul

Am luat numarul de pe site si am vrut sa fac rezervarea insa mi-au cerut 130 lei pe camera dubla cu toate caci aici scria ca e 120. Nu mi s-a parut corect si nu am mai dorit sa ma cazez aici
Preturile

Nota TURIST INFO: Prețurile sunt listate de catre hotelier, nu de catre portal. Nu acceptați să plătiți un alt tarif față de cel afișat pe site. Renunțați la rezervare dacă hotelierul solicită un alt preț și alegeți o altă unitate de cazare.
Răspunsul unității: ( 22.01.2016 )

Ne cerem scuze pentru neplacerea creata !
Insa asta va da dreptul sa criticati cu note negative locatia ? Observ : personal 1, curatenie 7, confort7, localitare 6. De unde v-ati facut aceasta parere ?

Asta ma face sa ma gandesc ca nici nu ati apelat...

Comentariu util ?
16 voturi 21 voturi
CONTACT
Pavel Chesari
0720 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare