Casa de vacanță Vacanța Păltiniş Paltinis - TURIST INFO .ro

Casa de vacanță Vacanța Păltiniş din Paltinis

Paltinis, str. Cindrelului, nr. FN  
Despre Casa de vacanță Vacanța Păltiniş
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic

Casa de vacanţă este situata la 28 km de Sibiu, in staţiunea montană Păltiniş, multă linişte, altitudine 1500m, în pădure de brad la aprox. 700m de pârtia de ski Telescaun Păltiniş Onceşti.

Are la parter o sală multifuncţională (80mp) care poate fi folosită pentru diverse evenimente sau petreceri, cu şemineu, doua băi de serviciu şi masă de tenis, et.1- living cu loc de servit masa, doua camere si outdoor terasă acoperită de 30mp , iar la etajul 2 încă trei camere, toate cu baie proprie.

Fiecare cameră are între 4 si 6 locuri şi dispune de pat matrimonial + suprapus. Parcarea proprie este gratuită.
Oferta Revelion 2017

Unitate indisponibilă în această perioadă !
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Casa de vacanță Vacanța Păltiniş Paltinis acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare