Cabana Belvedere Padina Pestera, comentarii

Cabana Belvedere din Padina Pestera

statiune Padina Pestera, Padina Pestera, nr. fn  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Belvedere Padina Pestera


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Belvedere din Padina Pestera:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cristian A. - Bucuresti
( sejur: 04.08.2016 - 09.08.2016 )
10
Apreciez promtitudinea de care domnul cabanier Florin, a dat dovada,reusind sa imbine diplomatia si harnicia in cel mai placut mod pe care o poate face un cabanier. Felicitari domnului cabanier Florin!

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Petrina - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 01.09.2015 )
1
Nu am fost cazati aici deoarece nu ni s-a raspuns la rezervare.
Inteleg ca nu exista semnal in zona si cererea este mai mare decat oferta, nu inteleg de ce nu au afisate preturile pe camera.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Iulia - Bucuresti
( sejur: 13.06.2015 - 15.06.2015 )
8.2
Cabana are o pozitie excelenta, are bucatarie echipata, baie in fiecare camera, o terasa afara cu o panorama foarte frumoasa.

Comentariu util ?
1 vot 2 voturi

Mihaela C. - Bucuresti
( sejur: 17.10.2014 - 19.10.2014 )
7
Cabana are o pozitie excelenta, are bucatarie echipata, incalzire cu calorifere in fiecare camera (si a fost chiar foarte cald), baie in fiecare camera, o terasa afara cu o panorama foarte frumoasa.
Se poate ajunge cu masina foarte usor din Sinaia, cred ca sunt cam 45 de km (noi am prins telecabina din Busteni oprita si a trebuit sa mergem cu masina pana acolo, am fi vrut sa coboram de la Babele pe jos pana la Pestera)

Camerele sunt destul de mici, baia micuta, se inchide cu usa tip armonica (adica nu este foarte etansa, pentru cine vrea putin intimitate :-)), dar astea nu sunt probleme deranjante sau semnificative. Overall e ok totul.
Cabana are 4 camere (5 cu cea a proprietarului, dar care are toate lucrurile lasate in ea, adica dulapul plin de haine si baia cu toate ale lor, nu ai loc sa-ti pui si ale tale). Ar fi bine sa fie inchiriata toata cabana de acelasi grup, altfel cred ca e mai dificil(zgomot, acces bucatarie etc).
Pretul mi se pare putin cam mare totusi pentru conditiile oferite.
Răspunsul unității: ( 14.11.2014 )

Va multumim pentru aprecieri!In ceea ce priveste nemultumirile dvs, va asiguram ca incercam rezolvarea lor.Camerele sunt mai mici ,intr-adevar, dar trebuie sa tineti cont ca este cabana si nu pot fi la fel ca cele de hotel. Baia se inchide cu usa glisanta , dar este vorba despre baia din camera.Baile de pe hol se inchid cu usa normala. Suntem inca la inceput si mai sunt lucruri de pus la punct, dar lucram pentru imbunatatirea tuturor conditiilor.In ceea ce priveste pretul, acesta este raportat la preturile zonei (vezi celelalte cabane ,pensiuni si hoteluri).In ceea ce va priveste mi se pare ca vi s-a facut o reducere.In speranta ca totusi v-ati simtit bine si v-a placut zona , va mai asteptam si altadata cu drag!

Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi

Alexandru - Bucuresti
( sejur: 01.09.2014 - 03.09.2014 )
9.2
Loc de luat masa foarte spatios. Se pot organiza excelente petreceri in familie. Terasa spectaculoasa.

Răspunsul unității: ( 07.10.2014 )

Multumim pantru aprecieri si va mai asteptam cu drag si altadata!

Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Alina - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 06.08.2014 )
1
Neseriosi, proprietarii nu dau atentie rezervarilor online. Am ramas fara cazare, dupa ce am facut rezervare online la aceasta pensiune.
Răspunsul unității: ( 22.08.2014 )

Buna ziua! Va aducem la cunostinta ca nu v-am confirmat ca avem camera libere si nu am reusit nici sa luam legatura cu dvs.Ne pare rau ca va contrazicem, dar la cabana nu s-a prezentat nimeni care sa reclame ceea ce sustineti dvs. Pentru rezervari este afisat pe site si un numar de telefon, la care trebuia sa sunati pentru confirmare .

Comentariu util ?
7 voturi 5 voturi

Ionut M. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 30.07.2014 )
3
Am completat si am parcurs toti pasii ceruti de aplicatie dar in final nu am primit nici un raspuns.
Mai tebuie lucrat din acest lunct de vedere la partea de rezervare.
Daca nici nu am putut sa fac rezervare de ce sunt intrebat de personalul unitatii ???
Răspunsul unității: ( 22.08.2014 )

Ne pare rau ca nu am reusit in timp util sa va raspundem solicitarii dvs, dar pe site exista si un numar de telefon la care ne puteti apela pe viitor, daca doriti sa ajungeti la noi. Va multumim!

Comentariu util ?
5 voturi 3 voturi
CONTACT
Receptie
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare