Pensiunea Taka Orsova, comentarii

Pensiunea Taka din Orsova

Orsova, str. Tufari, nr. 12  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Taka Orsova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Taka din Orsova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Felicia - Baia Mare
( sejur: 15.08.2014 - 17.08.2014 )
9.3
Este o pensiune draguta pe malul Dunarii cu personal amabil, camerele curate, localizata pe un drum principal cu acces usor spre toate directiile. Noi am stat 2 zile timp in care am facut tot felul de excursii, cazane, portile de fier, la sarbi intr-un orasel de pe malul celalalt- Dubova ,la Drobeta Tr Severin. Pentru cine alege excursie cu barcuta pe Dunare la Cazane vine barca si te ia direct de la pensiune.Masa am servit-o la pensiune si a fost excelenta.

Singurul incovenient ar fi ca unele camere dau spre strada de unde se aude zgomotul masinilor si al trenurilor ( gara este in apropiere). Alegeti camere care dau spre Dunare , acestea sunt linistite si nu mai aveti probleme atunci.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Maria - Bucuresti
( sejur: 15.08.2014 - 17.08.2014 )
3.5
Nu am gasit plusuri.

Servire, calitate, pret mare pentru serviciile oferite. Nu primesti nici-un bon fiscal pt nimic. Preturi mari. Mancarea ar trebui sa fie mai diversificata. Nu am gasit nimic care sa imi placa si sa justifice banii cheltuiti.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Florin - Lumina-constanta
( sejur: 09.07.2014 - 11.07.2014 )
8.3
Mancarea buna
curatenia ok

_galagia datorata trenurilor si tirurilor..imposibil de evitat de catre patron
_calitatea proasta de receptonare a programelor tv si
semnal slab wireless internet amnadoua usor de remediat de catre patron cu splitere ,amplificatoare si un router mai bun.
_nefunctionarea pos bancar....?
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare