Garsoniera Ana din Orsova

Orsova, bd-ul 1 Decembrie 1918, nr. 16  
​Capacitate: 4 adulți în 1 spațiu de cazare
Locuința situată pe faleza Dunării, foarte aproape de Parcul Ion Dragalina, va oferă posibilitatea de a va relaxa într-o vacanță de neuitat la Clisura Dunării.

Închirierea se face în regim hotelier cu o capacitate de 4 persoane. Este renovata complet având în dotare: aer condiționat, TV, wifi, bucătărie utilată, apă caldă permanent, terasa, parcare publică etc.

În apropiere se regăsesc marketuri inclusiv magazin alimentar la scara blocului de vis-a-vis.

În zona se pot vizita Cazanele Dunării, Tabula Traiana, Peștera Ponicova, Chipul lui Decebal, Golful Dubova, Versanții munților Ciucarul, Mânăstirea Mraconia, Mânăstirea Sfânta Ana, Mânăstirea Vodita, Hidrocentrala Porțile de fier și muzeul acesteia, Drobeta Turnu Severin (Cetatea Medievala, Castelul de Apa, etc), Băile Herculane, Cascada Bigar, Cheile Nerei.

În zona clisurii se regăsesc numeroase restaurante cu specific pescăresc și tradițional romanesc.

Pentru o priveliște de neuitat vă recomandăm plimbări pe apele Dunării, plecării direct din Orșova către Colful Dubova.
(...) citește toată descrierea unității expand_morerestrânge textul expand_less

Facilități unitate:

 • check frigider în unitate
 • check internet wireless
 • check terasă

Facilități camere:

 • check aer condiționat
 • check baie în cameră
 • check cameră cu TV
 • check camere cu balcon
 • check internet în camera
 • check uscător de păr
CONTACT UNITATE
Florin Draghia
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.