Casa de vacanță Constantin Orsova, comentarii

Casa de vacanță Constantin din Orsova

Orsova, str. Greatca, nr. 34  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Constantin Orsova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Constantin din Orsova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Andreia D. - Brasov
( sejur: 07.08.2015 - 08.08.2015 )
5.5
Zona superba. Camerele, baile si cladirile de buna calitate, s-a investit mult si in lucruri bune, inca se construieste. Am inchiriat tot complexul. Oamenii foarte deschisi si serviabili. Parerea mea este ca propeietarii sunt inca la inceput, cand vor termina constructia si vor angaja personal la curatenie va fii un loc extraordinar in care sa stai cat vrei!

Curatenia lasa de dorit, ar trebui 3-4 lucratori care sa faca curat si sa schimbe cearceafurile. Sunt 2 cladiri: cu un grup mic, daca esti cazat in cladirea fara acces la Dunare - e incomod sa iesi la ponton. In aceeasi cladire trebuie facut ceva cu apa. Daca folosesti baia de la etajul 1, nu mai ai apa in baia de la mansarda. Frigiderul din cladirea cu acces la ponton trebuie schimbat cu unul mai mare. Leaganul de pe ponton are nevoie de putina atentie - perna e mai mica decat leaganul.
Comentariu util ?
1 vot 1 vot
CONTACT
Solicită cazare