Casa la Tataie Ocnele Mari, comentarii

Casa la Tataie din Ocnele Mari

Ocnele Mari, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 201  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa la Tataie Ocnele Mari


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (4)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei la Tataie din Ocnele Mari:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Florin - Alexandria
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 09.08.2015 )
1
Nu am primit niciun raspuns la solicitarea de cazare trimisa pe turistinfo.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. Primeste inclusiv un sms prin care este anuntat ca are o rezervare in asteptare. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Laurențiu D. - Craiova
( sejur: 01.05.2014 - 04.05.2014 )
6.2
Camerele sunt frumoase.

Peste tot sunt camere de supraveghere, ca la pușcărie.Wi-fiul nu a mers (parola nu a fost corecta). Gazda avea o figura tristă, supărată. Vesela este de plastic. Peste strada este un cimitir, care se vede in postarea pensiunii.
Ca să intram in livingul de la parter am fost atenționați să ne descălțăm.
Hârtia igienica și săpunul nu au fost schimbate, adică am avut decât 2 zile. Curățenie nu sa făcut pe toata perioada sejurului.
Comentariu util ?
0 voturi 13 voturi

Alina - Ciupercenii Noi
( sejur: 14.01.2013 - 16.01.2013 )
10
Imaginile afisate de proprietar pe site corespund cu realitatea. Camerele au baie proprie si sunt bine dotate cu obiecte de calitate. Bucataria este bine utilata. Gazdele sunt primitoare si discrete. Am mers impreuna cu sotul si fetita de trei ani si ne-am simtit excelent. Abia asteptam sa revenim in urmatorul sejur.

Răspunsul unității: ( 21.01.2013 )

Mul%u021Bumim, va mai a%u0219tept%u0103m.

Comentariu util ?
10 voturi 3 voturi

Alina D. - Constanta
( sejur: 17.10.2012 - 21.10.2012 )
9.8
Camerele bine dotate, baile utilitate cu bun gust si de foarte buna calitate. Totul foarte bine organizat si tot ceea ce am avut nevoie extra avnd in vedere ca am fost cu un bebe de 1.8 luni ni s-a oferit. Abia asteptam urmatorul concediu!

Răspunsul unității: ( 24.10.2012 )

Multumim, va asteptam cu mare placere oricand doriti.

Comentariu util ?
10 voturi 6 voturi

Marius M. - Oltenita
( sejur: 29.09.2012 - 07.10.2012 )
5.8
- curtea cu loc de joaca pt. Copii;
- distanta relativ apropiata de salina (se poate merge pe jos);
- curatenie;
- internet wireless;
- acces usor cu masina;

- multe vase din plastic (cani, farfurii);
- prezenta frecventa a gazdelor, mai ales la bucatarie (nu pleca nimeni cu nimic mai ales ca erau din plastic si existau "n" camere de supraveghere);
- baie foarte mica;
- lipsa unora dintre ustensilele necesare la bucatrie, desi pe site apare bucatarie complet echipata;
- lipsa de discretie a gazdelor (ne intalneam mai tot timpul cu acestia in spatiile de uz comun, gazdele ocupandu-le frecvent).
Bucataria nu este complet echipata
Răspunsul unității: ( 10.10.2012 )

- cani de plastic din melamina (nu de unica folosinta) pentru ca se sparg mai greu si se evita imprastierea de cioburi, asta si la recomandarea altor turisti, dar nu stiu daca ati observat ca erau si farfurii de portelan si pahare de sticla
- prezenta la bucatarie nu era pentru ca ar pleca cineva cu ceva, ci pentu curatenie sau folosirea aragazului, se va rezolva prin adaugarea inca unui aragaz, camerele de supraveghere nu sunt pentru supravegherea turistilor, am avut un eveniment neplacut acum 2 ani si au alt rol, cred ca o masina parcata langa o camera de supraveghere e mai putin tentanta de spart, nu?
- baia este mica dar are tot ce ii trebuie, sunt apartamente de bloc cu bai mult mai mici
- daca nu ati gasit un anumit obiect in utilarea bucatariei era de ajuns sa cereti
- ne intalneam mai des pentru ca si noi locuim momentan in acea curte, dar nu am pus nimanui nici o restrictie de a sta undeva in curte, pe terasa sau in living, iar pe zi nu cred ca ne intalneam foarte des fiind si noi plecati la serviciu

Comentariu util ?
26 voturi 17 voturi
CONTACT
Mariana
0760 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare