Camping Raluca Ocnele Mari - TURIST INFO .ro

Camping Raluca din Ocnele Mari

Ocnele Mari, str. Pinilor, nr. 1
Despre Camping Raluca
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Situata la 100 m de standul cu apa sarata Ocnele Mari si 1 km de Salina Ocnele Mari,intro zona foarte linistita,departe de agitatie .Dispunem de 6 cabane de 24 mp, fiecare cabana dotata cu baie cu apa calda ,bucatarie complet dotata, 2 paturi,televizor ,Wi Fi, si foisor pentru servirea mesei si relaxare.


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare