Complex Turistic Lacul Sarat Ocna Sugatag, comentarii

Complex Turistic Lacul Sarat din Ocna Sugatag

comuna Ocna Sugatag, sat Ocna Șugatag, str. Lacurilor, nr. 7  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Lacul Sarat Ocna Sugatag


Total
9.2
Personal
9.1
Servicii
9.3
Curatenie
9.1
Confort
9.2
Pret / Calitate
9.6
Localizare
9.1
Toate recenziile (23)
 
Single (1) Familie cu copii mici (7)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (3)
Cuplu matur (6) Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Lacul Sarat din Ocna Sugatag:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Florin - Vatra Dornei
( sejur: 01.06.2017 - 05.06.2017 )
9.2
Cazarea a fost ok, curat. Micul dejun indestulator, diversificat, inclus in pretul cazarii. Accesul la piscine deasemenea inclus.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Gheorghe - Dej
( sejur: 31.05.2017 - 02.06.2017 )
9
Raportul pret/calitate

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Iulian Florin R. - Brașov
( sejur: 01.04.2017 - 02.04.2017 )
9.5
Jacuzzi, piscină cu apă termala, avea 37 grade. Plus afara mai e o piscina, dar asta vara. Mancarea anu fost genială, ieftina, bună, multa plus micul dejun care l-am avut inclus a fost foarte diversificat, vederea la lac care e minunată dacă prinzi camerele corespunzătoare sau vederea la piscină unde puteți vedea răsăritul.

Gălăgia care din păcate prietenii mei nu au avut norocul să aibă camera bine amplasată și până la 2 noaptea a trebuit să suporte petrecerea de jos si căldura, care s-a oprit, dar la cererea noastră a repornit din nou si s-a rezolvat.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Mariana - Cluj N
( sejur: 11.02.2017 - 12.02.2017 )
10
Unitate curată,mâncare foarte buna,personal foarte drăguț, nota 10

- din punctul meu de vedere nu am găsit minusuri ,eventual sonor mai mic la muzica...
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Valentin - Suceava
( sejur: 30.11.2016 - 04.12.2016 )
8
Puncte tari: Foarte plăcută priveliştea lacului Gavril, brăzdat de răţuştele sălbatice, O formaţie muzicală profesionistă.
Ce vă place: Foarte plăcut din punct de vedere al apei calde şi căldurii, Personalul amabil şi serviabil, Seriozitatea şi fermitatea domnului Hotea Ioan.

Minusuri: Indicatoarele de afişare şi îndrumare spre pensiune, Ingheţarea drumului de coborâre spre pensiune, este periculos la întâlnirea cu alte maşini.
Sugestii: Parcarea din faţă trebuie amenajată, Micul dejun poate fi mai variat, fiind incluse şi fructe sau preparate de post: zacuscă, vinete, salate de toamnă.
Nemulţumiri: În camere dulapurile nu au umeraşe, Accesoriile din băi ar trebui reparate sau schimbate, Prosoapele şi gunoiul ar trebui luate măcar la doua zile, În piscina interioară sunt puţine cuiere şi paturile de masaj sunt cam uzate, Programul formaţiei muzicale trebuie armonizat cu orele de odihnă, deoarece cântă la volum mare până după miezul nopţii.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Constantin - Suceava
( sejur: 30.11.2016 - 04.12.2016 )
8
Conditii decente in camera,bazin cu apa sarata e OK,

Meniu foarte slab la restaurantul unitatii.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Carmen - Satu Mare
( sejur: 23.10.2016 - 28.10.2016 )
10
Oameni primitori cazarea a fost buna apa curata va multumim

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Daniela Monica - Cavnic
( sejur: 23.08.2016 - 26.08.2016 )
10
Primirea .

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

ștefan Alexandru D. - Revetis Jud Arad
( sejur: 15.08.2016 - 20.08.2016 )
8.8
Am avut parte de un concediu excelent la Complexul Turistic Lacul Sarat din Ocna Șugatag. Totul a funcționat bine începând cu rezervarea si continuând cu serviciile oferite. Mi-au plăcut liniștea si ritmul in care sau desfășurat toate lucrurile (cazare, servire, comunicare, rezolvarea unor probleme, etc.) Condițiile de cazare sunt confortabile, mâncarea este multă si buna, angajații sunt in mare majoritate tineri, dar activi, drăguți si comunicativi. De patroni ce sa mai zic, ei sunt la superlativ in toate privintele, mi-ar place sa găsesc in Romania astfel de patroni cu o asemenea viziune si practica de afaceri. Acestea fiind spuse va recomand cu toată libertatea Complexul Turistic Lacul Sarat din Ocna Șugatag.

Nu am nici un comentariu de facut pentru minusuri deoarece totul a fost excelent si nu am nici un motiv pentru care sa prezint intr-o lumina negativă locația.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Dorin - Oradea
( sejur: 15.08.2016 - 17.08.2016 )
9
Ne-am simtit foarte bine la acest complex, bazinele sunt suficient de mari iar spatiul verde de langa ele suficient. Mancarea este exceptionala, meniul zilei indestulator si variat. Micul dejun inclus in cazare a fost foarte bun. Apa sarata este foarte sarata si tine orice persoana la suprafata. Administratorul, domnul Hotea si sotia dansului ne-au acordat sprijinul si am observat ca se preocupau personal pentru buna desfasurare a activitatilor. Perioada in care am fost noi a fost in plin sezon.

Am mai degraba sugestii de imbunatatire iar acestea se refera la amanunte gen inchizatori usor de utilizat la bai si vestiare, dusuri langa bazinul cu apa dulce, un sistem de colectare selectiva a deseurilor. Din discutia cu d-nul Hotea am inteles ca urmeaza o renovare majora in aceasta toamna si vor fi multe schimbari pozitive.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
« Precedenta 1 2 3 Urmatoarea »
CONTACT
Hotea Ioan
0764 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare