Casa Oprisor Ocna Sibiului, comentarii

Casa Oprisor din Ocna Sibiului

Ocna Sibiului, str. De Jos, nr. 30 ( la aprox. 17.6 km de centrul loc. Sibiu )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Oprisor Ocna Sibiului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Oprisor din Ocna Sibiului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Tunde U. - Targu Mures
( sejur: 19.07.2016 - 22.07.2016 )
10
Curte superba. Verdeata,flori...rustic...frumos....

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Maria Carmen - Rasnov
( sejur: 30.08.2014 - 01.09.2014 )
8.7
personal de treaba, au raspuns la telefon, am primit ceea ce au spus la telefon, nu am fost deranjati, foarte amabili, curtea superba, cabana frumoasa. noi vom reveni oricand vom avea ocazia.

Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Cristina - Bucuresti
( sejur: 06.08.2014 - 10.08.2014 )
8.7
Pensiunea dispune de o curte imensa, cu verdeata, cu un foisor si cateva banci, unde iti poti petrece relaxant timpul liber. Accesul la strand sau la magazinele din centru este usor, zona este linistita (nefiind pe strada principala, la trafic), parcarea se afla in curte.
Camerele sunt spatioase si destul de racoroase, ferestrele avand si obloane de lemn. Apa calda este in permanenta.
Proprietarii sunt amabili.

Zgomotul este destul de mare, se aude aproape tot dintr-o camera in alta, iar daca se sta la parter, se aude fiecare pas al celor de la etaj.
Nu se ofera prosoape.
In 5 nopti de cazare nu a venit nimeni in camera pentru a face curat sau a strange gunoiul, s-ar putea sa fie cu autogospodarire.
Răspunsul unității: ( 30.08.2014 )

Draga doamna Cristina, pentru pretul platit nu se ofera prosoape. Totusi, persoanele care au cerut, au primit. In ce priveste curatenia,daca va amintiti bine, cosurile de gunoi sunt pe hol si sunt golite zilnic...am crezut ca lumea arunca gunoiul la cos nu pe sub pat. In camere intram numai cu acordul turistilor si la cererea acestora, stiti bine ca ei isi incuie camerele cand pleaca la strand. Zgomotul este specific cabanelor din lemn si v-as recomanda vara viitoare sa alegeti pt petrecerea in deplina liniste a concediului dv,unul din hotelurile din zona, la care pt un pret de 4 ori mai mare veti avea satisfactie deplina ...

Comentariu util ?
10 voturi 4 voturi

Dan S. - Cluj-napoca
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 06.08.2014 )
10
Proprietar prietenos si ospitalier . Cel putin din exterior arata bine cabana.

Nu am mai fost contactat in urma rezervarii. Cel puțin chiar daca era plina cabana putea sa ma sune sa imi spună. Evident puteam sa sun si eu ca doar am fost informat. Am ajuns acolo si nici nu știa de cazare si ma gândesc ca probabil daca deja era plina cabana nu a verificat pentru a vedea daca mai sunt si alte solicitări .
Răspunsul unității: ( 30.08.2014 )

Domnule Simon, marturisesc ca am citit mesajul dv de cateva ori pana sa inteleg ce ati vrut sa spuneti . Ca sa fie clar pt o alta ocazie, rezervarile ferme le facem in urma primirii unui avans intr-un cont pe care il comunicam turistilor cand ne spun ca vin precis. Dv nu ati fost probabil hotarat ...

Comentariu util ?
0 voturi 3 voturi

Ana - Sibiu
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 25.06.2012 )
1
nici una

sa nu mai fie in circuitul turistic caci habar nu are de turism modern.
Nu are bunavointa a raspunde cel puti la telefon daca ,rezervarea prin e-mail nu e luata in calcul;
Răspunsul unității: ( 19.08.2012 )

D-na draga va puteti imagina ca si proprietarii de pensiuni mai fac cate o baie in lac ? Ei atunci nu pot raspunde la telefon... Toti turistii din vara asta, si slava domnului au fost, au facut rezervare telefonica. Data viitoare va rog insistati si nu veti regreta...

Comentariu util ?
4 voturi 7 voturi

Carmen-stefania R. - Brasov
( sejur: 17.07.2011 - 24.07.2011 )
9.8
In general ok, nu avem nimic de comentat, confortul camerelor este pe masura turistilor, personalul amabil si fff de treaba, pretul cazarii avant in vedere si ofertele sunt super, este situat la numai 8 min de punctele de interes ale turistilor.

Comentariu util ?
7 voturi 1 vot
CONTACT
Maria Oprisor
0742 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare