Pensiunea Hanna Ocland - TURIST INFO .ro

Pensiunea Hanna din Ocland

comuna Ocland, str. Ocland, nr. 45  
Despre Pensiunea Hanna
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
Pensiunea Hanna va ofera cazare in comuna Ocland, judetul Harghita intr-un loc frumos, deosebit si aparte, prin originalitatea sa si a zonei care o inconjoara.

Aici puteti avea parte de un sejur linistit si relaxant, fiind inconjurat de dealuri acoperite cu paduri batrane de fag si stejar, care intra in armonie cu izvoarele cu apa limpede.


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Frunzea Anna Maria
0746 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare