search
date_range

Casa de vacanță Divine din Novaci

Novaci , str. Hirisesti, nr. 65 (la aprox. 10.0 km de centrul loc. Pestera Muierilor)  
​Capacitate: 12 adulți în 6 spații de cazare.
Orasul Novaci este o destinatie populara de vacanta la munte, avand in vedere multitudinea obiectivelor turistice importante si atmosfera moderna inconfundabila, pe care o etaleaza independent de momentul zilei. Indiferent de scopul escapadei dumneavoastra, aici aveti posibilitatea de a gusta din plin aerul curat de la munte si de a admira peisaje unice in lume. Zona orasului Novaci abunda in locatii deosebite, fie ca ne raportam la peisaje naturale de poveste, restaurante, sau obiectivele turistice de factura istorica.

Daca va aflati in cautarea unei optiuni ideale de cazare in orasul Novaci, Casa de vacanta Divine este o varianta care merita toata atentia dumneavoastra. In primul rand, serviciile oferite clientilor ating un prag calitativ superior, deoarece acopera o gama complexa si completa. Exista o serie de dotari gratuite ce ne diferentiaza considerabil in acest segment turistic, dintre care amintim: informatii si rezerari pentru restaurante, evenimente culturale, obiective turistice, grija constanta pentru bunurile dumneavoastra atat materiale cat si financiare la receptie, expedierea si receptia documentelor in electronic, Wi-fi, televizor si Sistem Home Cinema. Acestea sunt intregite de miciile atentii din partea personalului nostru amabil.

Casa de vacanta Divine va ofera servicii de cazare Novaci, pe Transalpina, intr-un cadru relaxant de padure, departe de zgomotul si aglomeratia din oras. Va veti bucura de ospitalitatea noastra si veti petrece o vacanta de neuitat la munte. Casa de vacanta Divine este situata la periferia orasului Novaci, in zona celor mai variate puncte de atractie din zona Gorjului. Pentru practicarea sporturilor de iarna, in statiunea montana Ranca exista 5 partii de schi de dificultati diferite.

Te asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si iti punem la dispozitie cazare confortabila la preturi accesibile, in cele 6 camere structurate pe 3 etaje si 3 bai complet utilate. Camere moderne, dotate cu televizoare Led, mobilier simplu si practic, asigura confortul necesar unei calatorii de lunga durata.
CONTACT UNITATE
Recepție
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

phone_in_talk
  • CONTACT UNITATE
    Recepție
    vezi numerele de telefon

    După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,