Casa Darius Novaci, comentarii

Casa Darius din Novaci

Novaci, str. Hirisesti, nr. 62 ( la aprox. 10 km de centrul loc. Pestera Muierilor )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Darius Novaci


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Darius din Novaci:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cristian - Iaşi
( sejur: 12.08.2016 - 19.08.2016 )
10
Localizarea este foarte bună pentru a acoperi o zonă turistică destul de vastă a Olteniei de nord. Noi am "explorat" de la Horezu, Măldăreşti, Costeşti, Bistriţa (în est) pînă la Cheile Corcoaia în vest (25 de km mai aveam pănă la Herculane) şi Obărşia Lotrului în Nord. Sunt o mulţime de obiective turistice în zonă, mult prea pentru o săptămână cât am stat noi, chiar dacă eram a doua oară în zonă.
O cabană excelent amenajată, cu finisaje foarte bune şi de bun gust. Gazda extrem de atentă dar şi discretă în acelaşi timp. Condiţiile din realitate corespund descrierii de pe site, ba uneori sunt chiar mai bune decât aceasta. Un foişor cu masă mare şi gratar în curte. Recomand tuturor celor care îşi doresc linişte şi relaxare.
O cazare foarte bună, de încredere şi de recomandat, cu nişte gazde de nota 10.
Salutări de la Iaşi!

Nu am avut nimic de reproşat pe parcursul şederii..
Răspunsul unității: ( 28.08.2016 )

Vă mulțumim !Vă mai așteptăm cu mult drag!

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Giurca Petre
0727 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare