Casa Alex Novaci - TURIST INFO .ro

Casa Alex din Novaci

Novaci, str. Hirișești, nr. 72 ( la aprox. 10 km de centrul loc. Pestera Muierilor )  
Despre Casa Alex
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Casa Alex este localizată la 2 km de centrul orașului Novaci, tranzitat de Transalpina. Finalizată în 2013 dispune de 4 camere cu baie și curte ,bucătărie .Fiecare cameră dispune de televizor cu led , încălzire centrală cât şi apă caldă non-stop. În această zonă beneficiaţi de multe atracţii : Șoseaua Transalpina, denumită de-a lungul timpului și, poteca Dracului ', , drumul Regelui ' sau, Transparâng ', fiind considerată cea mai înaltă șosea rutieră din România . Casa noastră oferă avantajul unor drumeţii la marginea pădurii şi privelişti de neuitat. Vă aşteptăm cu drag !


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
ferma proprieferma proprie
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livadalivada
masa de ping-pongmasa de ping-pong
parcareparcare
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 8 adulți în 4 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Marius Paraschivescu
0728 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare