Garsoniera Rares Neptun, comentarii

Garsoniera Rares din Neptun

Neptun, str. Steagurilor, nr. C10  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Garsoniera Rares Neptun


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (4)
Cuplu tanar (3) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie garsonierei Rares din Neptun:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ramona Daniela - Deva
( sejur: 01.08.2016 - 08.08.2016 )
7.7
Apartamentul este amenajat frumos si cu gust ,este dotat cu plita electrica si masina de spalat. Este recomandat pentru familii cu copiii.

Para de dus a fost sparta , trebuia inlocuita , am vb cu propietarul dar nu s-a rezolvat. Am gasit in apartament un scaun rupt , daca nu erai atent cu stateai pe el cadeai :P.De schimbat bateriile de la telecomanda .
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Gabriel - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 27.08.2014 )
1
Nu m-a contactat proprietarul.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Bogdan D. - Saint Maur
( sejur: 22.07.2013 - 27.07.2013 )
6.8
Amplasament central (100m de km zero). Apartament curat, bine echipat (frigider mare, aer conditionat) si conform pozelor de pe site.

Apartament situat intr-un bloc vechi din anii 1960-1970, insa curat si intretinut.

Prezenta de caini vagabonzi in zona (e insa valabil si la unele hoteluri). Unele probleme la instalatii (inundatie in baie din cauza etanseitatii defectuoase intre cadita de dus si perete).
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Remus - Bacau
( sejur: 28.06.2013 - 03.07.2013 )
9.3
Apartamentul arata exact ca in poze, este confortabil, curat, dotat cu frigider, aragaz,cesti, tigai, pahare, ac, boiler pentru apa calda, chiar si un feon. Gazdele sunt serioase, paroliste si punctuale. Noi ne-am simtit bine in acest apartament, este intr-o zona linistita si aparoape de strada principala din Neptun. Recomand.

Singurul minus al acestui apartament este faptul ca la toaleta se ajunge trecand prin dormitor, dar asta nu ne-a deranjat pe noi.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Cristina - Bucuresti
( sejur: 13.04.2013 - 14.04.2013 )
10
Am primit conditiile de cazare exact ca pe site, nu am avut probleme la gasirea locatiei - este in centrul statiunii Neptun, langa Spring Time.
Noi am venit cu masina pe la Gara Neptun pana la km 0, proprietarii ne-au ghidat telefonic ( nu aveam gps-ul la noi..)
Noua ne-a placut apartamentu l- a fost curat, luminos, ingrijit, zona linistita, ne-a lasat o impresie placuta, ca de familie- ne-am simtit bine per total desi nu am stat prea mult timp (doar 2 zile ) .
Patul din dormitorul matrimonial a fost confortabil, baiatul a dormit foarte bine si lejer pe canapeaua relaxa, baia curata (parea proaspat renovata), bucatarie suficienta pentru cat am gatit - am gasit si vesela necesara ( tigaie, farfurii, pahare, etc)
Nu a fost nevoie sa folosim aerul conditionat, dar am apreciat la maxim combina frigorifica ( pentru carne, iaurturile celui mic, etc.)

De schimbat bateriile la telecomanda televizorului se chinuia putin baiatul sa schimbe posturile....
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Ioana Camelia P. - Cluj Napoca
( sejur: 08.07.2011 - 12.07.2011 )
8.7
Noi am ales garsoniera deoarece ne-am dorit multa intimitate si sa dispunem de timpul nostru cum dorim fara sa fim conditionati de orele de masa la restaurant. Conditiile de cazare au fost foarte bune, garsoniera curata, cu toate utilitatile, mai putin aer conditionat, suplinit de un ventilator.

Răspunsul unității: ( 26.07.2012 )

Incepand din aceasta vara am montat si aer conditionat.

Comentariu util ?
1 vot 4 voturi

Turist - Baia Mare
( sejur: 23.08.2010 - 01.09.2010 )
9
Proprietarii sunt amabili, nu te deranjeaza si iti ofera sprijin la nevoie (defectiuni, etc). Este f. aproape de km si toate sunt aproape. Este curata, luminoasa si este in zona linistita.

La baie sunt unele mici defectiuni (usa la dus nu culiseaza, Wc-ul se misca, miroase uneori canalul). Nu este foarte spatioasa, mai ales camera de zi (bucataria). Nu are din pacate aer conditionat.
Comentariu util ?
0 voturi 3 voturi
CONTACT
Raul
0747 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare