Garsoniera Lila Neptun, comentarii

Garsoniera Lila din Neptun

Neptun, str. Plopilor, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Garsoniera Lila Neptun


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie garsonierei Lila din Neptun:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

George - Focsani
( sejur: 11.07.2017 - 16.07.2017 )
8.7
Zona cu multa verdeata si liniste, disponibilitate la parcare, relative aproape de plaja datorita pozitionarii in prelungirea aleii ce duce catre mare astfel incat nu esti nevoit sa ocolesti lacurile., situate in vecinatatea Paradis Land ( Aventura Parc - tiroliene ).
Camera spatioasa cu foarte multe spatii de depozitare, situata spre rasarit, dar cu ferestre dotate cu rulouri ce fac mai placute diminetile celor mai lenesi. Baie renovata cu bun gust. Bucatarie spatioasa si complet utilata.

O cafetiera, o cratita mai mare si cel mai ieftin cuptor cu microunde ar fi de mare utilitate si ar adduce, cu siguranta, plus valoare.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mihai - Bucuresti
( sejur: 18.06.2013 - 19.06.2013 )
9.8
Aproape de centrul staiunii - 2 min pana la km 0, 10 min pana la plaja la stegulete, curatenie, liniste, gazde primitoare, parcare in spatele blocului unde ai si vederea din camera, bucatarie utilata.

Nu am gasit. Desi e destul de racoros probabil pe perioada verii e nevoie de un A/C, in iunie cand am fost nu am simtit nevoia.
Comentariu util ?
3 voturi 2 voturi
CONTACT
Mariana
0756 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare